Koronarajoitukset jatkuvat 13.5. asti.

9.4.2020

TKT rajoittaa edelleen toimintaansa Suomen hallituksen määräysten ja suositusten mukaisesti 13.5. asti.

Käytännössä tämä tarkoittaa seuraavaa:

  • Seuran toimisto on suljettu kävijöiltä 13.5. asti. Myöskään kokouksia ei ole suotava siellä järjestää.
  • Toiminnanjohtaja jatkaa työskentelyä etätyönä osittain lomautettuna. Yhteyttä voi ottaa arkisin sähköpostilla toimisto@tampereenkisatoverit.fi tai puh. 0504771999 parhaiten tavoittaa klo 9-15.
  • Yhteisiä harjoituksia, tapahtumia ja kokouksia, joissa kohdataan toisia fyysisesti ei järjestetä rajoitusten aikana, viitaten kieltoon yli 10 hengen kokoontumisten järjestämisestä. 
  • Seuratoimintaan liittyviä kokouksia suositellaan järjestettävän sähköisesti esimerkiksi sähköpostikokouksina tai Teamsin tai Skypen välityksellä
  • Ensilän yleiset tilat ovat suljettuja asiakkailta ja omalta väeltä rajoitusten aikana. Omalla mökillä käynti, ulkoilu ja talkoilu, sekä pihatöiden teko on mahdollista. Hyvästä hygieniasta on huolehdittava ja flunssaoireisena pysytään kotona.

Ideoimme jatkuvasti uusia tapoja toimia poikkeusoloissa ja uusia ideoita otetaan vastaan ja niitä saa jokainen myös ehdottaa seuran hallitukselle ja toiminnajohtajalle.

Toivomme, että seuraatte seuran verkkosivuilta ja somekanavista ajan tasaista tiedostusta, myös innostavaa ja aktivoivaa toimintaa on luvassa.

Haastamme myös kaikki ulkoilemaan ja nauttimaan keväisestä säästä! Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.