Tiedote joulukuun koronavirussuositusten vaikutuksesta TKT:n toimintaan

3.12.2020

Pirkanmaan koronasuositukset ovat tiukentuneet 2.12.-21.12.2020.

Tampereen kaupunki tiedottaa:

Kaupungin sisäliikuntatilat suljetaan ja koulujen ja päiväkotien sisätilojen iltakäyttö keskeytetään 2. - 21.12. Aikuisten joukkueurheilun ja kontakti- ja kamppailulajien suositusta tauottamisesta jatketaan 21.12. asti. Kaupungin sisätiloissa kaikissa yleisötilaisuuksissa noudatetaan korkeintaan kymmenen hengen rajaa 21.12. asti. Uimahallit, nuorisotilat, kulttuuritilat ja museot suljetaan yleisöltä 2. - 21.12. Kirjastoissa tarjotaan ainoastaan rajattua palvelua siten, että kirjastoista voi noutaa varattuja lainoja 2. - 21.12. Työväen- ja kansalaisopistojen ja taiteen perusopetuksen kausi päättyy tai opetusta siirretään etäopetukseksi 2. - 21.12.

Lisätietoa: https://www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/koronavirus.html

TKT:n toimintaan tämä tulee vaikuttamaan seuravilla tavoilla:

Hallinto

  • Noudatamme 10 hengen kokoontumisrajaa ja suosittelemme loppuvuoden kokoontumisten toteutusta etänä, joko sähköpostin tai Teamsin välityksellä
  • Seuran toimisto on viikoittain kävijöille avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 10-14, jos ei toisin ilmoiteta. Poikkeusajoista ajan tasainen tieto päivitetään TKT:n verkkosivujen etusivulle. Asioidessasi huolehdi käsihygieniasta ja halutessasi käytä maskia. Käsidesiä ja kertakäyttömaskeja löytyy myös toimistoltamme. Ethän vieraile toimistolla flunssaoireisena.
  • Toimisto suljettuna 20.12.2020-7.1.2021
  • Toimistolle kokoontuessa, huolehditaan edelleen tarkasti yleisestä siisteydestä, kerätään omat roskat pois ja pyyhitään pinnat ennen ja jälkeen.
  • Joulukahveja ei järjestetä, mutta joulutuotemyynnistä ja muusta tiedotetaan erikseen.

Harrastaminen

  • TKT:n aikuisryhmien sisäliikuntatiloissa tapahtuva harrastustoiminta jää tauolle 2.12-21.12.2020 väliseksi ajaksi.
  • Lasten ja nuorten harrastustoiminta ulkoliikuntapaikoissa on mahdollista järjestää huomioiden samat ohjeet kuin kesäajan ulkoharjoittelussa.
  • Jos et ole varma oman harrastusryhmäsi/joukkueesi toiminnasta ole rohkeasti yhteydessä oman ryhmäsi/joukkueesi ohjaajaan/valmentajaan tai suoraan lajijaostoosi

Ensilä

  • Alle 10 hengen ryhmillä on mahdollisuus kokoontua Ensilän tiloissa
  • Painotamme jokaisen vastuuta huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, tilojen siistinä pitämisestä. Flunssaoireisena pysytään kotona.

Pidetään toisistamme huolta!

TKT Hallitus