TKT haastaa kaikki mukaan #seurasydän -kampanjaan!

4.9.2019


Tampereen Kisatoverit haastaa seuralaiset, jaostot, harrastajat, ihan kaikki, mukaan #seurasydän-kampanjaan!

 

Mikä on #Seurasydän?

 

Seurasydän on nimi ja teema kampanjalle, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan.

Seurasydän kuvastaa siis rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. ​Sykkiikö sinulla Seurasydän?

(https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/seurasydan/)

 

Miten voin osallistua?

 

Voit osallistua joko itse postaamalla sosiaaliseen mediaan (omille sivuille, Tampereen Kisatoverien kanaviin) kuvia, videoita ja päivityksiä, joista paistaa se, mikä TKT:n toiminnassa on parasta oli se sitten kaverit, hyvät treenit, huippuvalmentaja, yhteinen saunailta, kilpailu- tai turnausmatka, yhteiset hetket, Ensilä jne.. Käytä postatessasi tunnisteita #tampereenkisatoverit ja #seurasydän ja lisäksi oma lajisi/jaostosi esim. #jalkapallo, #lentopallo, #kädenvääntö, #voimistelu, #nuorisojaosto, #kesäkotijaosto, #ensilä, #vetreät.

Jos et luota omaan somenäppäryyteesi tai aikasi ei riitä, voit lähettää myös materiaalia suoraan seuratyöntekijälle Siinalle (siina.mutikainen@tampereenkisatoverit.fi, 0505771999), myös toimistolle voi toimittaa kuvia, lehtileikkeitä, ihan mitä tahansa materiaalia. Seuratyöntekijä laatii toiminnasta seuran kanaviin päivityksiä. Tavoitteena olisi että jokaisen harrastajaryhmän ja jaoston parhaita hetkiä tuotaisiin syksyn aikana esille!

 

Laita myös itsellesi ylös seuraava päivämäärä:

24.9 on Seurapaita-päivä. Näin ollen haastamme jokaisen seuralaisen tunnustamaan tuona päivänä väriä ja pukemaan töihin, kouluun, päiväkotiin, ruokakauppaan, lenkille jne.. Seuravaatteet päälle ja rohkeimmat haastamme myös kuvaamaan ja jakamaan someen oman Seurapaita-päivä vaatetuksensa, muistakaa käyttää tunnisteita #seurapaitapäivä ja #seurasydän.

 

Tehdään yhdessä TKT entistä näkyvämmäksi!