Järjestysmiestoiminta

Tampereen Kisatovereilla on pitkään ollut talkootoimintaa, joka sai alkunsa Hakametsän jäähallin käyttöön oton yhteydessä 1965. Kisatoverit tekivät erilaisia talkoita liittyen rakentamiseen tai järjestyksen pitoon alueella, varsinkin kun Tampereen Messut aloitti messujen järjestämisen jäähallin ja vapaa-ajanmaan alueella, siellä talkoiltiin aina vuoteen 1985 asti, jolloin silloin rakennetun Pirkkahallin yhdeksi toiminnan osaksi tuli TKT:n talkoot ja järkkäritoiminta, joka jatkuu edelleenkin, näiden asioiden aikaansaamiseksi ei pidä unohtaa seuran nykyisen  kunniapuheenjohtajan Esa Auvisen panosta.

Näillä talkoilla kerättiin varoja jaostojen toimintaan, mikä on antanut talouden pohjan urheilun tekemiseen.

Tällä hetkellä Kisatoverit on Tampereella kärkipään järkkäritoiminan ylläpitäjä. Meillä on n, 30 järjestyksenvalvoja kortin omaavaa henkilöä ja  lisäksi kymmeniä seuran jäseniä jotka auttavat tarpeen mukaan, toimimme edelleen Pirkkahallin tapahtumissa ja myös eri puolilla kaupunkia olevissa tapahtumissa järkkäri- ja talkootehtävissä. Suurin yhteistyökumppani on Tampereen Messut.

Nykyisin yhteiskunnan muuttumisen myötä ns. valvontavastuu on siirtynyt tännä kolmannen sektorin hoidettavaksi, kun poliisin resusseja on vähennetty. Kun olet lukenut yllä olevan kirjoituksen, mieti vähän aikaa ja sano itsellesi, että minäkin voisin lähteä mukaan toimintaan ja voisin "vinkata" myös kaverillekin.

Toiminta on pääosin päivätoimintaa, messujen rakentamisen ja purkamisen, sekä aukioloaikojen puitteissa. Homma sopii erinomaisesti eläkkeellä oleville tai sellaisille jotka voivat olla mukana arkipäivisin ja myös viikonloppuisin, hommasta korvataan matka-ym. kulut. Soittele TKT:n toimistolle, missä toimistonhoitaja Terttu Kangasniemi ottaa vastaan ilmoituksia, seura on valmis kouluttamaan jos niin haluat. Puhelin 03 2559 564.

Myös allekirjoittanut ottaa vastaan tiedusteluja ja ilmoittautumisia.

Lähde mukaan toimintaan saat varmasti siellä uusia kavereita ja ystäviä, kuluu aikasikin paremmin, siis pois sohvalta.

 

__________________________

Huhtakallio Eero

040 5702 698

 

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus