KORONA -toimintaohjeet

TKT Jalkapallojaosto – Koronarajoitukset

Pirkanmaan aluehallintoviraston 9.12.2021 antama tilojen käyttöä koskeva määräys (https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69927041) rajoittaa harrastustoimintaa.

 

Toimintaohjeet ja -määräykset TKT Jalkapallon harrastajille 13.12.-31.12.2021:

-16 vuotta täyttäneiden ja sitä vanhempien harrastajien kohdalla edellytämme koronapassia (koronatodistus) sisätiloissa, jotta harrastustoimintaa voisi jatkaa turvallisesti tiloissa, joissa koronapassia vaaditaan rajoitusten aikana.

-Joukkueen vastuuhenkilö tarkastaa jokaisen harrastajan koronatodistuksen kertaluontoisesti, jonka jälkeen harrastaminen voi jatkua kyseisen pelaajan kohdalla koronapassia vaativissa tiloissa.

-Mikäli koronatodistus on haettu negatiivisen testituloksen perusteella, on koronatodistus tarkastettava joka tapahtumakerralla erikseen.

-Pirkkahallissa koronatodistukset tarkastetaan kaupungin toimesta.

-Alle 16-vuotiailta ei AVI:n päätöksen mukaisesti vaadita koronatodistusta.

-Vanhemmat eivät lähtökohtaisesti seuraa harjoitus- ja ottelutapahtumia sisätiloissa eivätkä saata pelaajia pukukoppeihin.

-Jalitsu-halliin on halliyhtiön linjauksen mukaisesti mahdollista ottaa yleisöä ottelutapahtumiin, mikäli koronapassi tarkastetaan kaikilta joukkueen toimesta ja hallin maksimikapasiteetti (200 hlöä) ei ylity.

-Huomioittehan, että esimerkiksi muissa ottelutapahtumissa saatetaan noudattaa tiukempia koronarajoituksia tapahtuman järjestäjästä riippuen.

 

-TKT Jalkapallojaosto