TKT seuratuotteet

Seurakauppaan tästä

 

 

Seuran toimistolta ostettavat seuratuotteet:

 

Toimi näin tilataksesi tuotteen verkkosivujen kautta:

Täytä haluamasi tuotteen tilauslomake huolellisesti: kirjaa kappalemäärä, toimitustapa ja maksutapa, sekä omat yhteystietosi. Lomakkeen lähetys on sitova ostopäätös.

Toimitustavaksi voit valita noudon toimistolta tai postituksen. 

Tuotteet lähetetään kirjepostina. Ennen postitusta, tuote tulee olla maksettu postikuluineen tilisiirrolla seuran tilille Tampereen Kisatoverit, FI33 1146 3007 2095 28, viestikenttään tuotteen nimi. 

Toimistolta noudettaessa maksu onnistuu kortilla tai käteismaksuna ja tuotteet saa mukaansa heti.

Huomioithan, että toimistolla ja verkkosivujen kautta myytäviä tuotteita on rajalliset erät, joten ole nopea jos haluat omasi.


 

Korona-ajan selviytymispaketti 70€ sis. postituksen.

 

Alkaako kotiolot ahdistamaan ja tekemisen puute vaivaamaan? Nyt tarjolla oiva paketti, jolla selviät koronasulun ylitse. TKT100 -juhlakirjasta riittää luettavaa ja fiilisteltävää, TKT:n väriä tunnustavan kankaisen koronamaskin kanssa kelpaa turvallisesti asioida kauppareissut ja bussimatkat ja suklaasta saa aina lohtua. 

 

Selviytymispaketti myynnissä nyt koronarajoitusten ajan 70 euron yhteishintaan ja tuolla hinnalla paketti lähetetään kotiovellesi.

 

Eikä tässä vielä kaikki! Paketista saatavat tuotot ohjataan suoraan Eero Huhtakallion tukitilille seurassa harrastavien taloudellisesti vaikeassa asemassa olevien lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen. Piristä itseäsi tai ystävääsi ja mahdollista harrastamisen iloa! Toimi nopeasti ja täytä tilauslomake, paketteja saatavilla rajoitettu erä.

TKT selviytymispaketti 70€

Huom. maksutapana aina tilisiirto tukitilille ja toimitustapana postitus. Olemme sinuun yhteydessä lomakkeen lähteyksen jälkeen.


 

TKT kangasmaski 5 €

 

 


 

TKT kaulahuivi 15€

 

 


 

TKT hopeinen koru, ilman ketjua 37 €

 

 


 

TKT - 100 vuotta tahtoa ja toveruutta -kirja 60€