Maaliskuun koronatilanne 8.3.-28.3.

9.3.2021

Tampereen Kisatoverit ry:ssä noudatetaan koronavirustilanteeseen liittyviä rajoituksia ja suosituksia aikavälillä 8.3.-28.3.

Toimisto

Seuran toimistolla työskennellääna arkisin klo 9-15, mutta pyydämme välttämään tarpeetonta asiointia. Kannattaa myös etukäteen varmistaa ollaanko paikalla vai etätöissä, jos aioit asioida toimistolla.

Kokousten järjestäminen rajoituksia ja suosituksia sekä aiemmin annettuja ohjeita noudattaen on mahdollista. 8.3.-28.3.2021 henkilömäärä rajattu 6 henkilöön.

Ohjeet TKT:n toimistolla kokoontumiseen ja kävijöille

1. Kokoontumisessa noudatetaan voimassa olevia hallituksen rajoituksia. Kokoonkutsujan on mahdollistettava etäyhteys niille jäsenille, joille kokoontuminen tuottaa haasteita esimerkiksi riskiryhmään kuuluvat. Teams-sovellus on soittautunut toimivaksi etäyhteyden toteuttamisessa.

3. Toimistolle tullaan ainoastaan terveenä, jos olet kipeä tai sinulla on yhtään flunssaoireita, niin jää kotiin. Mikään seura asia ei ole omaa tai muiden terveyttä tärkeämpi.

4. Toimistolla noudatettava hyvää käsihygieniaa, pesethän kätesi ja käytät käsidesiä. Käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä löytyy toimistolta. Käytetyt käsipaperien paikka on roskakorissa, ei WC-pöntössä.

5. Kahvinkeittimen yläpuolella kaapissa ylläpidetään yhteiseen käyttöön kahvi- ja teevarantoja, mutta maidot ja mahdolliset muut helposti pilaantuvat elintarvikkeet tuotava itse ja vietävä pois kokouksen jälkeen (esim. avatut maidot).

6. Omat roskat on kerättävä roskapussiin ja pussi vietävä ulos roskakatokseen kokouksen päätyttyä. Roskakatos aukeaa toimiston avaimella. Roskapusseja on esillä kahvinkeittiminen vieressä.

7. Pöytien pinnat ja muut pinnat, joita käsin kosketellaan pyyhittävä kokouksen jälkeen. Pesuainetta ja kertakäyttöisiä siivousliinoja on esillä. Siivousliinan voi heittää roskiin käytön jälkeen.

8. Jos käytät astioita, tiskaa ne käytön jälkeen.

9. Lähtiessä sammuta valot, sammuta käyttämäsi laitteet, tarkista, että jääkaapin ovi on kiinni ja lukitse ulko-oven molemmat lukot.

Yhteiset ohjeet ovat laadittu kaikkien turvaksi. Toimiston pidettävä turvallisena ja puhtaana työskentelypaikkana työntekijän lisäksi myös kaikille seuratoimijoille ja kävijöille.

Harrastustoiminta

Laijaaostot viestivät jäsenilleen oman harrastustoimintansa järjestämismahdollisuuksista.

Noudatamme annettuja suosituksia ja rajoituksia, jotka ovat Tampereen kaupungin sivuilla määritelty:

  • Aikuisten (yli 20-vuotiaitten) harrastustoiminta on keskeytetty ja sisäliikuntatilat suljettu.

Lääkinnällinen ja vastaava kuntouttava toiminta sekä OKM:n määritelmän mukainen ammattilais- ja maajoukkueurheilu on mahdollista toteuttaa sulusta huolimatta.

  • Lasten ja nuorten harrastustoiminta sisätiloissa (mm. jää- ja uimahallit) on mahdollista vuonna 2008 syntyneillä ja nuoremmilla yleisiä turvaohjeita noudattaen. Harrastustoiminnassa on pysyttävä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella.

Vuosina 2007–2002 syntyneiden harrastustoiminta on suljettuna, ellei OKM:n ja THL:n turvaohjeistusta voida noudattaa. Turvaohjeissa mainitaan esim. yli 12-vuotiaiden maskien käytöstä, puku- ja pesuhuonetilojen käyttörajoituksista sekä siitä, että toiminta tapahtuu vakiintuneessa ryhmässä.

 

Lisätietoja:

Siina Mutikainen

Toiminnanjohtaja

siina.mutikainen@tampereenkisatoverit.fi

Tampereen Kisatoverit ry