Palvelut

Majoitus

 

Ensilän alueella on mahdollista majoittua sisämajoitustilaa on järjestettävissä n. 25 henkilölle tai alueella voi leirityä myös telttailemaan. 

 

Ruoka

 

TKT:n oma emännän Hannan kautta onnistuu tilata ruokapalveluita tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Tiedustelut ruokapalveluista:

Hanna Laakso-Bergman,  hanna.laakso-bergman@outlook.com, 0400789488

Grillaus onnistuu alueen ulkogrillipaikoilla ja myös kaasugrillejä löytyy. Grillattavat myös tilattavissa kauttamme.

Myös omien ruokien ja juomien tuominen, sekä keittiön käyttö on mahdollista. Keittiön ja astioiden käytön hinta 200€.

 

Saunojen lämmitys ja palju

 

Saunaa vuokratessa hintaan sisältyy saunan lämmitys haluamaanne aikaan. Halutessa myös kylpypaljun vuokraaminen saunan lisänä 150 e hintaan on mahdollista.Siivous

 

Tilojen perussiivous kuuluu vuokraushintoihin. Jos koemme tiloissa tapahtuneen vahinkoa tai normaalista käytöstä poikkeavaa sotkua, veloitamme lisähintaa, joka kattaa aiheutuneet vahingot. 

 

Liikuntamahdollisuudet ja ohjattu toiminta

 

Ensilä tarjoaa monipuoliset puitteet liikkumiseen. Luonnonläheiset maastot kutsuvat lenkkeilemään ja talvella myös hiihtämään.

Kalastus, soutuveneen lainaaminen ja talvella pilkkiminen onnistuu suoraan rannasta

Alueelta löytyy jalkapallon tekonurmikenttä, joka soveltuu myös muidenkin lajien harrastamiseen tai vaikkapa liikunnallisten syntymäpäivien järjestämiseen.

Varattavissa on myös kaksi Beach Volley -kenttää.

Tampereen Kisatovereissa löytyy toimintaa jalkapallon, lentopallon, voimistelun ja kädenväännön parissa. Kysy rohkeasti varausta tehdessäsi mahdollisuutta ohjattuun lajitoimintaan.

Mahdollisuuksina esim. jalkapalloturnaukseenne tuomareita, rentomielinen kädenvääntökilpailu/lajikokeilu, ohjattua Beach Volleyta tai vaikkapa ohjattu jumppatuokio. Myös nuorisojaostomme on kova ideoimaan erilaista toimintaa.

Kysy rohkeasti varausta tehdessäsi myös mahdollisen ohjelman järjestämisestä.

Ensilässä myös säännöllisesti järjestetään avoimia yhteisiä tapahtumia ja leirejä, joihin osallistuessa pääsee helposti tutustumaan tiloihimme sekä toimintaamme.