Etusivu    Pelaamaan   Mitä harrastamisen maksaa?   Pelipassi/seurasiirto


Me haluamme SINUT!

Jalkapallo on maailman suurin peli, jota puhutaan jokaisessa pallomme kolkassa. Jalkapalloharrastus tarjoaa kokonaisvaltaista liikuntaa, suuria tunteita ja ihmissuhteita, jotka kestävät läpi elämän.

Miksi TKT?

  • Meillä on vahvat juuret tamperelaisessa urheiluhistoriassa.  
  • Meillä voit harrastaa ympärivuotisesti tai osan vuodesta.
  • Meille useamman lajin tai harrastuksen taitajat ovat rikkaus.
  • Tarjoamme kaupungin parhaat olosuhteet pelaajillemme kaupungin kenttien ja oman harjoituskeskuksen myötä.
  • Jalkapallo kuuluu kaikille. Meillä harrastus on hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen eikä ketään jätetä ulkopuolelle.

Toiminta-alueemme painopiste on Itä-Tampere ja erityisesti Hervannan kaupunginosa. Haemme pelaajia jokaiseen joukkueeseen aina ihan 8-vuotiaista ylöspäin. Nuorimmissa ikäluokissa on tärkeintä innostus lajia kohtaan, sillä me opetamme sinut lajin saloihin koulutettujen valmentajien opastamana. Kaikki juniorijoukkueemme ovat tällä hetkellä poikajoukkueita, mutta nuorempiin ikäluokkiin ovat tervetulleita myös tytöt. Tavoitteemme on aloittaa oma tyttöjoukkue lähivuosina. Perustamme pallokoulun 5-7 -vuotiaille keväällä 2023.


Ilmoittautuminen joukkueeseen

Ilmoittautuminen joukkueen toimintaan tapahtuu joukkueen sivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta. Ole tarkkana, että täytät oman joukkueesi lomakkeen.

Kaudelle 2023 edelliskaudelta jatkavat koko kauden toimintaan osallistuvat pelaajat ilmoittautuvat vuoden 2022 loppuun mennessä. 

Pelkälle kesäkaudelle osallistuvat pelaajat ilmoittautuvat vasta toukokuussa.

Jos pelaat vain talvikauden tai muuten osan kautta, voit ilmoittaa siitä lomakkeen lisätieto-kohtaan.

Lisätietoja ilmoittautumisesta omalta joukkueenjohtajalta.


Toimihenkilöksi?

Nykyiseen toimihenkilöjoukkoon mahtuu aina uusia tekijöitä (valmentajia, apuvalmentajia, joukkueenjohtajia, huoltajia jne.), jotka mahdollistavat lapsille ja nuorille upean harrastuksen. Jos tunnet halua toimia nuorten kasvatuksessa mukana, ota rohkeasti yhteyttä.

TKT:ssä annetaan kaikille mahdollisuus harrastaa. Teemme tätä työtä lapsille ja nuorille. Olemme aina valmiita kouluttamaan sinut.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Yhteystietomme löydät täältä!