Ensilä

Haluaisitko sinä viettää aikaa näissä alla olevissa maisemissa? Jos vastaus on kyllä tai edes ehkä, niin kannattaa tutustua tähän sivuun. Se on nimittäin täysin mahdollista, sillä Ensilää vuokrataan niin yksityishenkilöiden kuin yhteisöjen käyttöön.

Ensilän heinäkuu 2018

 

Keittiö palvelee:

Sunnuntaista keskiviikkoon

aamupala         8.30 – 10.00

lounas              13.00 – 13.30

 

Perjantai – lauantai

aamupala         8.30 – 10.00

lounas              13.00 – 13.30

iltapala            17.30 – 18.00

 

Torstaisin keittiö suljettu

Ilmoitathan ruokailuun saapumisestasi keittiölle (Hanna p .0400789488).

 

 

 

 

Keskiviikkoisin höntsyt 11.7. - 1.8. (jalkkis ja lenttis) 18.00 – 19.00

Höntsysaunat vanhalla saunalla

18.00 – 19.00 Naiset

19.00 – 20.00  Miehet

jne. 1 tunnin vuorot

Kesäkotijaosto tarjoaa höntsysaunat

Vanha sauna - (c) Antti Salonen
Talo - (c) Antti Salonen
Talon piha - (c) Antti Salonen
Päätalo - (c) Ari Pesonen
Vanhan saunan ranta - (c) Antti Salonen
Uusi sauna - (c) Ari Pesonen
Jalkapallonurmi - (c) Roope Nutikka
Ilmakuva Ensilästä - (c) Olli Jantunen
Kiikkisensaari - (c) Antti Salonen
Laivalaituri - (c) Ari Pesonen

Ensilä lyhyesti

 

Tampereen Kisatoverit omistaa Aitoniemessä, n. 20 km automatkan päässä Tampereen keskustasta valmennuskeskus ja vapaa- ajanviettopaikan, Ensilän.

 

Ensilä tarjoaa hyvät mahdollisuudet monipuolisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. On kysymyksessä häät, syntymäpäivät, liikunta-/ulkoilutapahtuma, pilkki- tai muu kalastuskisa, saunailta tai jokin muu tapahtuma mihin tarvitset viihtyisiä ja edullisia tiloja.

Ensilä sijaitsee Aitoniemessä, Näsijärven rannalla, osoitteessa Kiikkisensola 5. Pinta-ala on 4,7 hehtaaria, ranta-viivaa on n. 300 m. Ensilään voi myös tulla laivalla, kaikki Näsijärven laivat voivat ajaa laituriin.

Alueella on vuokrattavissa päärakennus, kaksi saunaa ja jalkapallo- ja beachvolleykenttä. Jalkapallokenttä on uusi tekonurmikenttä.

 "Uusi sauna" on koko vuoden vuokrattavissa. Saunarakennuksessa on takkahuone/oleskeluhuone, pukuhuone, pesuhuone, löylyhuone, pienoiskeittiö ja wc. Saunaan sopii talviaikana hyvin 20 - 30 henkeä. Porakaivovesi. Saunalta löytyvät myös videotykki, valkokangas ja äänentoistovälineet.

"Vanhasauna" ja päärakennus ovat vuokrattavissa keväästa syksyyn. Päärakennuksessa on sali, tarjoiluhuone, iso veranta, nykyaikainen keittö, astiastot ja wc-tilat. "Vanha sauna" on Tosisaunojan unelmien täyttymys. Rakennuksessa pukuhuone ja saunatila. Matka saunasta järveen on 1 m 35 cm. Käytössä on päärakennuksen wc-tilat.

 Jarmo Häkkinen vastaa Ensilän tilojen vuokraamisesta ja häneltä saa lisätietoja alueesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Jarmo Häkkinen (hakkinen.jarmo@gmail.com / 050 561 1102)