Ensilä

 

Tampereen Kisatoverit omistaa Aitoniemessä, n. 20 km automatkan päässä Tampereen keskustasta valmennuskeskus ja vapaa- ajanviettopaikan,

Ensilän

 

Ensilä tarjoaa hyvät mahdollisuudet monipuolisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. On kysymyksessä häät, syntymäpäivät, liikunta-/ulkoilutapahtuma, pilkki- tai muu kalastuskisa, saunailta tai jokin muu tapahtuma mihin tarvitst viihtyisiä ja edullisia tiloja.

Ensilä sijaitsee Aitoniemessä, Näsijärven rannalla, osoitteessa Kiikkisensola 5. Pinta-ala on 4,7 hehtaaria, ranta-viivaa on n. 300 m. Ensilään voi myös tulla laivalla, kaikki Näsijärven laivat voivat ajaa laituriin.

Alueella on vuokrattavissa päärakennus ja kaksi saunaa, jalkapallo- ja beachvolleykenttä. Jalkapallokenttä on uusi tekonurmimikenttä.

 "Uusi sauna" on koko vuoden vuokrattavissa. Saunarakennuksessa on takkahuone, pukuhuone, pesuhuone, löylyhuone, pienoiskeittiö ja wc. Saunaan sopii talviaikana hyvin 20 - 30 henkeä. Porakaivovesi.

"Vanhasauna" ja päärakennus ovat vuokrattavissa keväästa syksyyn. Päärakennuksessa on sali, tarjoiluhuone, iso veranta, nykyaikainen keittö, astiastot ja wc-tilat. "Vanha sauna" on Tosisaunojan unelmien täyttymys. Rakennuksessa pukuhuone ja saunatila. Matka saunasta järveen on 1m 35cm. Käytössä on päärakennuksen wc-tilat.

 Jarmo Häkkinen vastaa Ensilän tilojen vuokraamisesta ja häneltä saa lisätietoja alueessa ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Jarmo Häkkinen (hakkinen.jarmo@gmail.com / 050 561 1102)
 

 

Päätalo - (c) Ari Pesonen
Juhlateltta ja päätalo - (c) Ari Pesonen
Kiikkisensaari - (c) Ari Pesonen
Vanha sauna - (c) Ari Pesonen
Uusi sauna - (c) Ari Pesonen
Jalkapallonurmi - (c) Roope Nutikka
Ilmakuva Ensilästä - (c) Olli Jantunen
Laivalaituri - (c) Ari Pesonen