Ensilä

Haluaisitko sinä viettää aikaa näissä alla olevissa maisemissa? Jos vastaus on kyllä tai edes ehkä, niin kannattaa tutustua tähän sivuun. Se on nimittäin täysin mahdollista, sillä Ensilää vuokrataan niin yksityishenkilöiden kuin yhteisöjen käyttöön.

 

Varaustiedustelut:

Siina Mutikainen, seuratyöntekijä

ensila@tampereenkisatoverit.fi

0504771999

___________________________________________________________________________________

Vanha sauna - (c) Antti Salonen
Talo - (c) Antti Salonen
Talon piha - (c) Antti Salonen
Päätalo - (c) Ari Pesonen
Vanhan saunan ranta - (c) Antti Salonen
Uusi sauna - (c) Ari Pesonen
Jalkapallonurmi - (c) Roope Nutikka
Ilmakuva Ensilästä - (c) Olli Jantunen
Kiikkisensaari - (c) Antti Salonen
Laivalaituri - (c) Ari Pesonen

Uudistetun Ensilän esittely:

 

Tampereen Kisatoverit omistaa Aitoniemessä, n. 20 km automatkan päässä Tampereen keskustasta valmennuskeskus ja vapaa- ajanviettopaikan, Ensilän.

 

Ensilä tarjoaa hyvät mahdollisuudet monipuolisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. On kysymyksessä häät, syntymäpäivät, liikunta-/ulkoilutapahtuma, pilkki- tai muu kalastuskisa, saunailta tai jokin muu tapahtuma mihin tarvitset viihtyisiä ja edullisia tiloja.

Ensilä on vuoden 2018 keväällä liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Tämän myötä Ensilään on rakennettu uusia wc- tiloja. 

Ensilään on myös valmistunut uusi tilava parkkipaikka beachvolley - kenttien viereen.

Ensilä sijaitsee Aitoniemessä, Näsijärven rannalla, osoitteessa Kiikkisensola 5. Pinta-ala on 4,7 hehtaaria, ranta-viivaa on n. 300 m. Ensilään voi myös tulla laivalla, kaikki Näsijärven laivat voivat ajaa laituriin.

Alueella on vuokrattavissa päärakennus, kaksi saunaa ja jalkapallo- ja beachvolleykenttä. Jalkapallokenttä on uusi tekonurmikenttä, jonka yhteydessä tilava pukukoppi- ja kioskirakennus.

 "Uusi sauna" on koko vuoden vuokrattavissa. Saunarakennuksessa on uusittu takkahuone/oleskeluhuone, pukuhuone, pesuhuone, löylyhuone, pienoiskeittiö ja wc. Saunaan sopii talviaikana hyvin 20 - 30 henkeä. Saunalta löytyvät myös videotykki, valkokangas ja äänentoistovälineet.

"Vanhasauna" ja päärakennus ovat vuokrattavissa alkukeväästa myöhäiseen syksyyn. Päärakennuksessa on sali, tarjoiluhuone, iso veranta, nykyaikainen keittö, astiastot ja wc-tilat. Talon yläkerrassa on myös mahdollisuus yöpymiseen.

Talon pihassa on tilava (12 x 5 m) juhlateltta.

 "Vanha sauna" on Tosisaunojan unelmien täyttymys. Rakennuksessa pukuhuone ja saunatila. Matka saunasta järveen on 1 m 35 cm. Saunan läheisyydessä on uudet wc- tilat.Saunan ranta on kalustettu uusilla hirsikalusteilla, ja koko ympäristö, niinkuin saunakin,  on kokenut ehostuksen.