TKT100

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Tiedote TKT100 juhlista!

 

Seuran hallitus on juhlatoimikunnan esitykseen nojaten tehnyt vaikean päätöksen. Tampereen Kisatoverien 100-vuotisjuhlat lauantailta 10.10.2020 Tapiolassa perutaan. Peruutus koskee sekä päivä- että iltajuhlaa. Kukaan meistä ei olisi voinut uskoa, että joudumme tällaisen ratkaisun tekemään. Surullisena mapitamme suunnitellun juhlan ohjelman. Näin se jää muistoksi myös jälkipolville. Jäsenistään vastuullisena seurana asetamme seuralaisten turvallisuuden ja terveyden etusijalle. Koemme, että arvokkaan ja kaikille yhdenvertaisen juhlan järjestäminen ei ole syksyn aikana mahdollista vallitsevan koronatilanteen takia.

 

Ilman juhlallisuuksia emme seuralaisia jätä. Juhlatoimikunta on suunnitellut syksylle uudenlaisia tapoja tuoda 100-vuotisjuhlahuumaa esille. Nyt sinäkin voit osallistua yhdessä seuratoveriesi, perheesi, kaveriporukkasi tai joukkueesi kesken. Lähetä meille vapaamuotoinen videotervehdyksesi tai kuvatervehdyksesi, jossa onnittelet 100-vuotiasta seuraa. Nämä tervehdykset kootaan ja julkaistaan seuran verkkosivuille ja somekanaviin 10.10.2020.

Oman tervehdyksen voi lähettää WhatsAppilla numeroon 0504771999 tai sähköpostilla toimisto@tampereenkisatoverit.fi osoitteeseen. Tervehdykset tulisi olla lähetettynä 30.9. mennessä.
 

Varsinaiset yhteiset juhlallisuudet siirretään ensi heinäkuulle 2021 Ensilään. Ensilän alueella ja tiloissa turvallisuudesta pystytään huolehtimaan ja mikä sen parempaa kuin juhlistaa 101-vuotiasta seuraa omassa uudistetussa kesäkodissamme ja sen upeissa maisemissa.

Kunnia- ja ansiomerkit jaetaan ja kunniajäsenet kukitetaan joko Raatihuonelle tai ensi kesänä Ensilässä.

 

TKT100 juhliin illalliskortin lunastaneet voivat siirtää illallismaksunsa kesälle 2021 Ensilän juhliin tai maksu palautetaan sinulle, kun ilmoitat nimesi, tilinumerosi ja lunastettujen illalliskorttien määrän TKT:n toimistolle sähköpostilla toimisto@tampereenkisatoverit.fi. Halutessa voit myös tukea seuraa illalliskortin hinnalla.

Samalla haluamme kutsua Teidät kaikki ensi sunnuntaina 20.9. Ensilään. Tuolloin kesäkoti-, nuoriso- ja jalkapallojaosto sekä hallitus järjestävät yhteisvoimin koko perheen Syystapahtuman. Tapahtuma alkaa 10.00 jalkapallon taitokisoilla. Järjestämme myös alueelle TKT100 videotervehdyspisteen, jossa voit käydä jättämässä oman onnittelutervehdyksesi. Tarkemmat tapahtumatiedot löytyvät seuran verkkosivuilta www.tampereenkisatoverit.fi ja täältä löydät Facebook-tapahtuman: https://www.facebook.com/events/1688182124678878


Kaikesta huolimatta toivomme Teille kaikille oikein mukavaa syksyä. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme. Toivottavasti tapaamme pian!

 

TKT Hallitus


Halutessasi voit kuitenkin vielä muistaa 100-vuotiasta seuraa. 100 vuoden aikana olemme saaneet jo tarpeeksi lahjoja. Mahdolliset huomionosoitukset voi osoittaa Eero Huhtakallion tukitilille FI96 1783 3000 0083 96 lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen.