TKT P15

TKT P15 (2008) Tamperelaista juniorijalkapalloa kahdella tasolla – ilon kautta!

Yhteydenotot (pääasiassa iltaisin)

Joukkueenjohtajat:
Pekka Ahonen puh. 050 516 4060 s.posti pekka.ahonen@campusta.fi

Sanna Ahonen puh. 050 495 9272 s.posti sanna.k.ahonen@hotmail.com

Valmentajat:
Ari Jokinen puh. 040 760 7502 s.posti ari.jokinen67@gmail.com

Antti Salonen puh. 040 710 8804 s.posti anttik.salonen@outlook.com

Fysiikkavalmentaja
Anna Aalto 


TKT:n P15-joukkue koostuu kahdesta ryhmästä: kilpajoukkueesta, joka on yhdistelmäjoukkue TKT/TPV  sekä haastejoukkueesta. 


Kilpajoukkueemme pelaa kaudella 2023 läntistä piirisarjaa kakkostasolla. Haastejoukkueemme pelaa läntisen piirisarjan kolmostasoa. 


Haluatko mukaan joukkueeseemme? Mukanamme pääset osaksi ainutlaatuista juniorijoukkuetta, jossa on mahdollisuus pelata omalla tasollasi, ja kehittyä jalkapalloilijana omien vahvuuksiesi mukaisesti.

Toimintaamme pääset esim. katsomalla tästä seuraavat treenit ja tulemalla rohkeasti mukaan!

Ilmoittaudu tästä kilpajoukkueeseemme

Ilmoittaudu tästä haastejoukkueeseemme

Parkanon Säästöpankkisäätiö tukee toimintaamme kaudella 2022-2023

Joukkueen tiedotteet 2023

Joukkueen tiedotteet 2022

Palloliiton tulospalvelu

Palloliiton tulospalvelussa on listattuna joukkueidemme sekä pelatut että pelaamattomat pelit. Tulospalvelusta löytyy myös tilastotietoa esimerkiksi pelaajiemme henkilökohtaisesta pistetilanteesta sekä sarjatilanne. Hae TKT P15 ja pääset tuloksiin

Huoltajan ohjeet TKT P15

Huoltajan ohjeet TKT P14 -joukkueen vanhemmille. Huoltajatoiminta ei vaadi mitään erityistaitoja, jos osaat toimia vanhempana, osaat toimia huoltajana.
Huoltajan ohjeet TKT P14

Lataa tästä huoltajakirje, jossa on tarkemmin huoltajan roolista. 

Tampereella 17.10.2022


TKT ja TPV muodostavat yhden iskukykyisen joukkueen yhdistämällä kilpailulliset voimansa 08-joukkueessa kaudelle 2023


Tampereen Kisatoverit (TKT) ja Tampereen Pallo-Veikot (TPV) muodostavat vuonna 2008 syntyneiden yhdistelmäjoukkueen.


Yhdistelmäjoukkue vahvistaa TKT 08:n kilpajoukkuetta vähintään viidellä ja ehkä jopa kahdeksalla TPV:n 08-pelaajalla kaudeksi 2023.


Yhdistelmäjoukkue pelaa kakkostasoa ja tavoitteena on nousu ykköstasolle.


Yhdistelmäjoukkuejärjestelyllä taataan, että TKT 08 -joukkueessa on tarjolla kaudella 2023 laadukkaita treenejä ja kilpailullista pelaamista erillisessä kilpajoukkueessa.


Kysymyksiä ja vastauksia


K: Miksi tällainen kuvio toteutetaan?

V: TPV:lle on kuluneella kaudella TKT:n ohella muodostunut pulaa kilpatason pelaajista, joten molempien seurojen valmennuspäälliköt näkivät, että tästä ratkaisusta hyötyvät tässä tilanteessa sekä pelaajat että molemmat seurat. Toisin sanoen, kyseessä on näissä olosuhteissa ns. win-win -tilanne.


K: Koska TPV:n pelaajat liittyvät joukkueeseen?

V: He liittyvät joukkueeseen heti kauden 2023 alettua.


K: Kuinka hyviä TPV:stä tulevat pelaajat ovat?

V: Pelaajat ovat viime kaudella ykkösessä pelanneesta joukkueesta. Seurojen valmennuspäälliköt uskovat, että näin on mahdollista muodostaa varsin kilpailukykyinen yhdistelmäjoukkue.


K: Mitä peliasua TPV:n pelaajat tulevat käyttämään?

V: Koska joukkue on TKT:n yhdistelmäjoukkue, TPV:n pelaajat pelaavat TKT:n peliasussa.


K: Kuinka paljon TPV:n pelaajat osallistuvat TKT:n harjoituksiin?

V: TPV:n pelaajat osallistuvat vähintään yhteen kenttäharjoitukseen ja yhteen fysiikkatreeniin viikossa, mutta tavoite on harjoitella yhdessä kahdet kenttäharjoitukset per viikko.


K: Mikä tulee olemaan uuden joukkueen nimi?

V: Nimeä ei ole vielä päätetty, mutta yksi vaihtoehto on "TKT YJ P15”, jossa YJ tarkoittaa yhdistelmäjoukkuetta. Tämä selviää myöhemmin. Joukkue pelaa kuitenkin TKT:n peliasussa.


K: Vaikuttaako tämä jotenkin TKT:n osalta jo ilmoitettuihin kauden 2023 suunnitelmiin?

V: Vaikuttaa sillä tavalla, että erillisen kilpajoukkueen toteutuminen on aiempaa huomattavasti todennäköisempi asia. Nykyisistä TKT:n kilpapelaajista viisi pelaajaa on vastannut "Kyllä" aiempaan joukkueen ensi kauden kyselyyn, ja nyt joukkue täydentyy vähintään viidellä uudella pelaajalla.


K: Mitä tarkoittaa "viidestä kahdeksaan pelaajaa"?

V: Kolme TPV:n pelaajaa siirtyy harjoittelemaan omien B2-junioreiden kanssa, mutta myös nämä pelaajat tulevat mahdollisuuksien mukaan osallistumaan TKT P15-joukkueen harjoituksiin ja peleihin. Kuitenkin vähintään viisi pelaajaa tulevat olemaan YJ-sopimuksen mukaisesti TKT:n yhdistelmäjoukkueen käytettävissä.


K: Miten varmistetaan, että kahdesta seurasta yhteen liitetty joukkue tulee pärjäämään ensi kevään sarjapeleissä?

V: Yhteispeliä treenataan kauden ajan harjoittelemalla. Tavoite on, että TPV:stä tulevat pelaajat harjoittelevat vähintään yhden kenttä- ja yhden fysiikkatreenin, mutta mielellään kaksi kenttätreeniä viikossa yhtenä TKT:n yhdistelmäjoukkueena.


K: Perheemme vastasi jo ensi kautta koskevaan kyselyyn, mutta tämän tiedon myötä haluamme harkita ensi kauden futissuunnitelmia uudelleen. Voiko P15-joukkueen kauden 2023 kyselyyn vielä vastata?

V: Kyllä voi. Vastausaikaa on jatkettu 7.11 saakka. Sellaiset pelaajat/perheet, jotka ovat jo aiemmin vastanneet kyselyyn, mutta jotka tulivat nyt mahdollisesti toisiin ajatuksiin, voivat vastata kyselyyn uudelleen. Linkki kyselyyn: https://forms.office.com/r/7iejKY3uLW


K: Jotain muuta kysyttävää?

V: Pyrimme vastaamaan muihin esille nouseviin kysymyksiin viimeistään ensi kauden vanhempainpalaverissa ("aloituspalaveri").

Hyvää syksyä toivottaen

Joukkueenjohtaja Sami Lakaniemi

TIEDOTE 16.10.2022

Joukkueelle tärkeintä on yhteinen aika!


Takanamme on valmennuksellisesti haasteellinen kausi. Arska on saanut, varsinkin loppukauden osalta, yksin vietyä hienosti läpi koko joukkueen toiminnan. KK:n panos valmennuksessa on ollut myös joukkueelle korvaamaton. Annan monipuolinen fysiikkavalmennus kantaa hedelmää pitkään.


Kiitos valmentajille kaikkien vanhempien puolesta!


Ensi kaudeksi meillä on paljon paremmat lähtökohdat kuin tälle kaudelle, koska meillä on nyt kaksi valmentajaa, Ari Jokinen ja Antti Salonen. Myös maalivahtivalmentaminen ottaa harppauksen Antin osaamisen myötä aivan uudelle tasolle. Käytännössä maalivahdeille on luvassa omaa laadukasta treeniä. KK on arvioinut pystyvänsä olemaan mukana yksissä treeneissä neljästä.


Antti Salonen toimii vuoden loppuun Ensilän puheenjohtajana ja pääsee osallistumaan vain yhteen harjoitukseen viikossa. Vuoden 2023 alusta Antti on mukana kaikissa treeneissä.


Fysiikkavalmennuksesta vastaa Anna Aalto mikäli hänen poikansa jatkaa joukkueessa. Lisäksi Heikki Byckling on lupautunut olemaan mukana fysiikkavalmennuksessa samoin ehdoin kuin Anna.


Valmennuksen tilanne on valoisa.


Joukkue pelaa ja treenaa edelleen kahdella ryhmällä. Kilpajoukkue tavoittelee kakkosessa yhtä upeaa kautta kuin tänäkin vuonna. Tavoitteena on tehdä sama temppu, eli nousta ykköseen.


Haasteryhmän tavoitteena on pelata hienoja pelejä kolmosessa, ja näyttää siellä mitä on tamperelainen jalkapallo parhaimmillaan.


Kaikki otetaan irti koko porukasta, ilon kautta, yhdessä kehittyen ja pelaamisesta nauttien.


Treeni:

Harjoittelun alettua kolmen viikon treenitauon jälkeen marraskuun alussa on alustavana viikkosuunnitelmana:


Ti: 17–18.30 Ensilä /lumien tultua Pohjois-Hervannan

koulun sali

Ke: Syyskausi: treenataan Ensilässä /

v. 2023 viikot 2-8 ja viikot 10-12: Painitreenit

klo 19- 20, Nääshallilla

To: Kauppi (kellonaika varmistuu myöhemmin)


La: Kauppi (kellonaika varmistuu myöhemmin)Fysiikkatreejä järjestetään ainakin muun lajitreenin ohessa. Mahdollisesti myös omina tilaisuuksinaan, esim. polkujuoksu. Tilanne varmistuu myöhemmin.


Treenivuorojen osalta tilanne on haasteellinen kaikilla tamperelaisilla joukkueilla, koska kuplahallia ei pystytetä ollenkaan tänä talvena. Ja sähkön hinta asettaa tiukempia pakkasrajoja Kaupissa.


Tämä ei tarkoita, etteikö saataisi treenattua. Antin sanoin: ”Joukkueen kannalta yhdessä vietetty aika on vähintään yhtä tärkeää kuin lajitreeni, etenkin talvella. Treenattua saadaan jossain muodossa varmasti, vaikka treenit kentällä eivät aina onnistuisikaan. ”


Harjoituspelit:

Ensimmäinen harjoituspeli on jo sovittu: 20.11.2022 NoPS 09 - TKT, Menkala TN

Lisää harjoituspelejä sovitaan Hakan, Loiskeen ja Lahden Reippaan kanssa.


Keväällä 2023 teemme myös uuden harjoituspelireissun Ahvenanmaalle!


Keväälle on jo suunnitteilla myös leiripäivä tai -päiviä Ensilässä.


Kilpailukaudella pelataan ainakin tuttuun tapaan sekä kakkos- että kolmossarjaa. Lisäksi on olemassa jo muutama turnauskutsu.


Seuramaksuista ei ole vielä tässä vaiheessa tietoa. Selvitämme asian kauden 2023 aloituspalaveriin, joka järjestetään 7.11 alkavalla viikolla etänä Zoomissa (tarkka linkki ja ajankohta ilmoitetaan myöhemmin)


Lopuksi


Kaikkiaan olemme hyvässä lähtötilanteessa verrattuna edelliseen kauteen. Meillä on toimiva johtoryhmä, yksi valmentaja enemmän ja innokkaita pelaajia.


Kiitos ihan jokaiselle vanhemmalle tästä kaudesta. Jatketaan uudella kaudella samaan malliin – P15 joukkueena!


Hyvää syksyä toivottaen

Joukkueenjohtaja Sami Lakaniemi ja koko TKT 08 Johtoryhmä