Kädenvääntöseura TKT-Nääsvääntö

TKT-Nääsvääntö - yli 25 vuotta 

tamperelaista kädenvääntöä

Kädenvääntö on kilpaurheilumuoto ja vapaa-ajan harrastus  Kädenväännön harrastamisen voi aloittaa missä iässä tahansa, lajilla ei ole virallista ala- eikä yläikärajaa. Osallistuminen on edullista ja kaikki ovat tervetulleita mukaan!

"Kädenvääntö sopii jokaiselle, jolla on kaksi kättä ja yksikin riittää."

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Treenit

Harjoitusmahdollisuuksia tarjotaan Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä.

Tampereella treenaamme omalla kädenvääntösalillamme osoitteessa Lastikankatu 3, tila 19. 

Ohjatut treenit tiistaisin klo 18.30.-20.00. Muun aikana sali on jäsenmaksun maksaneiden jäsenten vapaassa käytössä 24/7 ja ohjattuja treenejä sovitaan tilanteen mukaan myös muillekin ajoille. 


Kokeilu ei maksa mitään!

Voit tulla kokeilemaan lajia 4 kertaa ilmaiseksi ilman mitään sitoutumista. Treeneissä aina paikalla Nääsväännön valmentajat ja mukaan tuleminen on helppoa. Kokeilemaan tulemisesta voita ilmoittaa joko seuran sihteerille Anette Toivalle, anette.toiva@tampereenkisatoverit.fi tai laittamalla viestiä TKT-Nääsväännön facebook-sivujen kautta, josta pääset myös seuraamaan ajankohtaisia uutisia seuran toiminnasta.


Oranssipaidaksi liittyminen

Kokeilujakson jälkeen voit päättää kiinnostaako sinua jatkaa harrastamista, jos olet edelleen innoissasi, niin voit liittyä mukaan täyttämällä ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN.

Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan jäsenmaksun 50€. Laskut lähtetään sähköpostilla, kun ilmoittautumiset saadaan käsiteltyä.

Osallistumismaksu kattaa:

  • seuran jäsenyyden TKT-Nääsväännössä sekä Tampereen Kisatoverit ry:ssä
  • ympärivuotisen ohjatun harjoittelun
  • kutsut ja osallistumismahdollisuuden seuran tapahtumiin ja kokouksiin

Kilpailemista varten tarvitset vielä Suomen kädenvääntöliiton lisenssin, ostettavissa Suomisport-palvelusta ja seuran virallisen kisapaidan, tilattava erikseen. Varuste- ja paita-asioissa yhteys Siina Mutikaiseen, siina.mutikainen@tampereenkisatoverit.fi.

Vakuutus on vapaaehtoinen ja sen on hankittavissa erikseen Suomisport palvelusta. Vakuutus ei sisälly jäsenmaksuun tai kilpailulisenssiin.


Seuraa oranssipaitoja somessa!

Facebook: @tktnaasvaanto

Instagram: @naasvaanto

#tktnääsvääntö #nääsvääntö #kädenvääntö

Yhteistyössä kanssamme: