Kädenvääntöseura TKT-Nääsvääntö, kädenvääntöä Tampere, Turku, Jyväskylä

TKT-Nääsvääntö - yli 25 vuotta kädenvääntöä

Kädenvääntö on kilpaurheilumuoto ja vapaa-ajan harrastus  Kädenväännön harrastamisen voi aloittaa missä iässä tahansa, lajilla ei ole virallista ala- eikä yläikärajaa. Osallistuminen on edullista ja kaikki ovat tervetulleita mukaan!

"Kädenvääntö sopii jokaiselle, jolla on kaksi kättä ja yksikin riittää."

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Treenit

Harjoitusmahdollisuuksia tarjotaan Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä.

Tampereella treenaamme omalla kädenvääntösalillamme osoitteessa Lastikankatu 3, tila 19. 

Ohjatut treenit tiistaisin klo 18.30.-20.00. Muuna aikana sali on jäsenmaksun maksaneiden jäsenten vapaassa käytössä 24/7 ja ohjattuja treenejä sovitaan tilanteen mukaan myös muillekin ajoille. 


Kokeilu ei maksa mitään!

Voit tulla kokeilemaan lajia 4 kertaa ilmaiseksi ilman mitään sitoutumista. Treeneissä aina paikalla Nääsväännön valmentajat ja mukaan tuleminen on helppoa. Kokeilemaan tulemisesta voita ilmoittaa joko seuran sihteerille Anette Toivalle, anette.toiva@tampereenkisatoverit.fi tai laittamalla viestiä TKT-Nääsväännön facebook-sivujen kautta, josta pääset myös seuraamaan ajankohtaisia uutisia seuran toiminnasta.

Turun alueen toiminnasta vastaa Juha Mikkonen, puh. 0505970086.

Jyväskylän alueen toiminnasta vastaa Satu Eerola, puh. 0407279198.


Oranssipaidaksi liittyminen

Kokeilujakson jälkeen voit päättää kiinnostaako sinua jatkaa harrastamista, jos olet edelleen innoissasi, niin voit liittyä mukaan täyttämällä ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN.

Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan jäsenmaksun.


Kausimaksu vuonna 2023

  • Tampereella harjoittelevat 80 € / vuosi
  • Jyväskylä, Turku ja muut paikkakunnat 50 € /vuosi

Alle 18-vuotiaille kausimaksu puolitetaan.

Laskut lähetetään sähköpostilla sitä mukaan, kun ilmoittautumiset saadaan käsiteltyä. Vuosittainen laksutus tapahtuu vanhoille jäsenille alkuvuodesta ja uusia laskutetaan isommissa erissä muutaman kerran vuodessa.

Kausimaksu kattaa:

  • seuran jäsenyyden TKT-Nääsväännössä sekä Tampereen Kisatoverit ry:ssä
  • ympärivuotisen ohjatun harjoittelun
  • kutsut ja osallistumismahdollisuuden seuran tapahtumiin ja kokouksiin
  • Tampereella 24/7 oman salitilan käyttömahdollisuuden


Lisenssi ja Puhtaasti Paras

Liittyessäsi seuraan sinun tulee myös liittyä Suomen kädenvääntöliittoon ja hankkia Suomen kädenvääntöliiton lisenssi, lisenssejä on kahdenlaisia:

1. harrastajalisenssi (ei-kilpailevat, mutta aktiivisesti harjoittelevat, oikeuttaa noviisi-sarjoihin osallistumiseen kilpailuissa

2. kilpailulisenssi (jokainen, joka osallistuu kilpailuihin senior-, junior- tai master- sarjoissa)

Harrastajalisenssin pystyy halutessaan korottamaan kilpailulisenssiin.

Lisenssit ostettavissa Suomisport-palvelusta https://info.suomisport.fi/  Palvelu vaatii ensimmäisellä kerralla rekisteröitymisen. Lisenssiasiat ja lisenssin hinta päätetään vuosittain Suomen Kädenvääntöliiton vuosikokouksessa. Lisenssi on jokaiselle harrastajalle PAKOLLINEN.

Lisäksi jokaisen kilpailuihin osallistuvan ( kilpailija, valmentaja, huoltaja, muu toimihenkilö) tulee suorittaa SUEK ry:n Puhtaasti Paras -verkkokoulutus. Koulutus on voimassa 2 vuotta kerrallaan. Koulutussivu: https://puhtaastiparas.fi/ Palvelu vaatii ensimmäisellä kerralla rekisteröitymisen.

Lisätietoja liiton sivuilta: www.skvl.net


Vakuutus

Vakuutus on aikuisille vapaaehtoinen ja sen on hankittavissa erikseen Suomisport palvelusta ja suosittelemme sen hankkimista. Alaikäisillle kilpaileville jäsenille vakuutus on pakollinen.

Vakuutus ei sisälly jäsenmaksuun tai kilpailulisenssiin. Huomioithan, että yleensä normaali vapaa-ajan vakuutus ei kata kädenväännössä tapahtuvia loukkaantumisia.  Vääntäminen niin harjoituksissa kuin kilpailuissa tapahtuu aina omalla vastuulla.


Kisapaita ja muut seuravaatteet

Kilpailemista varten tarvitset myös seuran virallisen oranssin kisapaidan, joka tilataan erikseen Stadium teamsalesin kautta. Paitoja tilataan yhteistilauksella muutaman kerran vuodessa ennen suurimpia kilpailuja, yhteistilauksista tiedotetaan erikseen. Kisapaitatilaukset osoitetaan Siina Mutikaiselle, sähköpostilla tai WhatsAppilla siina.mutikainen@tampereenkisatoverit.fi. / 0504771999. 

Kisapaitoja ja muita seuravaatteita pääsee sovittamaan Ideaparkin Stadiumin myymälässä. Kisapaidan hinta 46,99 € ja se laskutetaan erikseen sähköpostilaskulla, kun paidat ovat saapuneet. Samaa paitaa pyritään käyttämään useamman vuoden kerrallaan. 

Muita seuravaatteitta saa itse tilattua Stadiumin verkkokaupan kautta: https://www.stadium.fi/seurat/2067343 


Seurasta eroaminen

Jos pidät taukoa tai muusta syystä jäät pois toiminnasta, niin ilmoita siitä kirjallisesti sihteeri Anette Toivalle anette.toiva@tampereenkisatoverit.fi. Kausimaksun laskutus ja jatkuu ja maksuvelvollisuus säilyy niin kauan kunnes jäsen ilmoittaa kirjallisesti lopettamisesta tai tauosta.

Seuraa somesivuiltamme ajankohtaiset uutiset!

Facebook: @tktnaasvaanto

Instagram: @naasvaanto

#tktnääsvääntö #nääsvääntö #kädenvääntö

Yhteistyössä kanssamme: