TKT-Nääsvääntö - yli 25 vuotta kädenvääntöä

Kädenvääntö on kilpaurheilumuoto ja vapaa-ajan harrastus. Kädenväännön harrastamisen voi aloittaa missä iässä tahansa, lajilla ei ole virallista ala- eikä yläikärajaa. Osallistuminen on edullista ja kaikki ovat tervetulleita mukaan!

"Kädenvääntö sopii jokaiselle, jolla on kaksi kättä ja yksikin riittää."

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Treenit

Harjoitusmahdollisuuksia tarjotaan Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä.

Tampereella treenaamme omalla kädenvääntösalillamme osoitteessa Lastikankatu 3, tila 19. 

Ohjatut treenit tiistaisin klo 18.30.-20.00. Muuna aikana sali on jäsenmaksun maksaneiden jäsenten vapaassa käytössä 24/7 ja ohjattuja treenejä sovitaan tilanteen mukaan myös muillekin ajoille. 


Kokeilu ei maksa mitään!

Voit tulla kokeilemaan lajia 4 kertaa ilmaiseksi ilman mitään sitoutumista. Treeneissä aina paikalla Nääsväännön valmentajat ja mukaan tuleminen on helppoa. Kokeilemaan tulemisesta voita ilmoittaa joko seuran sihteerille Anette Toivalle, anette.toiva@tampereenkisatoverit.fi tai laittamalla viestiä TKT-Nääsväännön facebook-sivujen kautta, josta pääset myös seuraamaan ajankohtaisia uutisia seuran toiminnasta.

Turun alueen toiminnasta vastaa Juha Mikkonen, puh. 0505970086.

Jyväskylän alueen toiminnasta vastaa Satu Eerola, puh. 0407279198.


Oranssipaidaksi liittyminen

Kokeilujakson jälkeen voit päättää kiinnostaako sinua jatkaa harrastamista, jos olet edelleen innoissasi, niin voit liittyä mukaan täyttämällä ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN.

Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan jäsenmaksun.


Kausimaksu vuonna 2024

  • Tampereella harjoittelevat 80 € / vuosi
  • Jyväskylä, Turku ja muut paikkakunnat 50 € /vuosi

Alle 18-vuotiaille kausimaksu puolitetaan.

Laskut lähetetään sähköpostilla sitä mukaan, kun ilmoittautumiset saadaan käsiteltyä. Vuosittainen laksutus tapahtuu vanhoille jäsenille alkuvuodesta ja uusia laskutetaan isommissa erissä muutaman kerran vuodessa.

Kausimaksu kattaa:

  • seuran jäsenyyden TKT-Nääsväännössä sekä Tampereen Kisatoverit ry:ssä
  • ympärivuotisen ohjatun harjoittelun
  • kutsut ja osallistumismahdollisuuden seuran tapahtumiin ja kokouksiin
  • Tampereella 24/7 oman salitilan käyttömahdollisuuden

Jos haluat maksaa laskusi kokonaan tai osittain tykymaksutavoilla, niin seurallamme on käytössä Epassi, Smartum ja Edenred mobiilimaksutavat ja Smartumin sekä Edenredin setelit. 

Maksu onnistuu palveluntarjoajan sovelluksen kautta tai toimittamalla setelit seuran toimistolle Teiskontie 14, 33540, Tampere. Setelejä toimittaessa kirjoita mukaan viesti, jossa laskun numero, jonka haluat maksaa ja tarkista, että seteleissä on oma nimi. 

Mobiilisovelluksen kautta Epassin ja Smartumin kautta löytyy käyttöpaikkana TKT-Nääsvääntö, Edenredillä Tampereen Kisatoverit ry. Tee maksu käyttöpaikalle ja laita maksun jälkeen sähköpostia laskutus@tampereenkisatoverit.fi osoitteeseen, jossa kerrot millä olet maksanut (voi laittaa kuvakaappauksen tai kuitin liitteeksi)  ja laskun numero johon maksu kohdistetaan. 

Lisätietoja tykymaksuasioissa sähköpostilla laskutus@tampereenkisatoverit.fi 


Lisenssi ja Puhtaasti Paras sekä Reilusti paras

Liittyessäsi seuraan sinun tulee myös liittyä Suomen kädenvääntöliittoon ja hankkia Suomen kädenvääntöliiton lisenssi.

Lisenssityypit 2024

  • Kilpailulisenssi (50 €): Kaikille pro-, junior- ja master-sarjoissa kilpaileville.
  • Harrastajalisenssi (20 €): Kaikille noviisi-sarjassa kilpaileville, sekä harrastajille jotka ovat jo lajissa mukana ja harjoittelevat säännöllisesti. (Harrastajalisenssi on heitä varten jotka eivät ole vielä kilpailleet tai haluavat pysyä kilpailemattomina harrastajina). Lisenssiä ei vaadita ensikertalaisilta eikä lajia ensimmäisiä kertoja kokeilevilta.
  • Harrastajalisenssin päivitys kilpailulisenssiksi (30 €): Noviisi-sarjalaisille, jotka siirtyvät pro-sarjaan kilpailemaan. Edellyttää jo voimassaolevaa harrastajalisenssiä. (Valitse lisenssikohdassa ”kilpailulisenssi”, mikäli sinulla on jo voimassaoleva harrastajalisenssi niin hinta kilpailulisenssille on 30 €.)
  • Kannatuslisenssi (20 €): Heille jotka eivät harrasta lajia, mutta haluavat kannattaa liiton toimintaa.

Liiton vuosikokouksessa 20.1.2024 päätettiin, että harrastajalisenssi tulee hankkia kun osallistuu seuran järjestämään toimintaan viidennen kerran. Lajia voi siis kokeilla neljä kertaa ilman lisenssiä, mutta tämän jälkeen henkilö katsotaan lajin harrastajaksi ja harrastajalisenssi vaaditaan.

Riippumatta siitä hankkiiko kilpailu- tai harrastajalisenssin, pitää kuulua liiton alaiseen seuraan. Lisenssit on hankittava.

Lisenssit ostettavissa Suomisport-palvelusta https://info.suomisport.fi/  Palvelu vaatii ensimmäisellä kerralla rekisteröitymisen. Lisenssiasiat ja lisenssin hinta päätetään vuosittain Suomen Kädenvääntöliiton vuosikokouksessa. Lisenssi on jokaiselle harrastajalle PAKOLLINEN.

Lisäksi jokaisen kilpailuihin osallistuvan ( kilpailija, valmentaja, huoltaja, muu toimihenkilö) tulee suorittaa SUEK ry:n Puhtaasti Paras -verkkokoulutus. Koulutus on voimassa 2 vuotta kerrallaan. Koulutussivu: https://puhtaastiparas.fi/ Palvelu vaatii ensimmäisellä kerralla rekisteröitymisen.

Reilusti paras on verkkokoulutus, joka auttaa niin urheilijoita kuin muita urheilutoimijoita tunnistamaan kilpailumanipulaation ilmiönä sekä antaa työkaluja sen kohtaamiseen. Koulutuksen tarjoaa SUEK. Koulutusta suositellaan kaikille lajitoiminnassa mukana oleville ja edellytetään kaikilta lajin parissa toimivilta toimihenkilöiltä.

Lisätietoja liiton sivuilta: www.skvl.net


Vakuutus

Vakuutus on aikuisille vapaaehtoinen ja sen on hankittavissa erikseen Suomisport palvelusta ja suosittelemme sen hankkimista. Alaikäisillle kilpaileville jäsenille vakuutus on pakollinen.

Vakuutus ei sisälly jäsenmaksuun tai kilpailulisenssiin. Huomioithan, että yleensä normaali vapaa-ajan vakuutus ei kata kädenväännössä tapahtuvia loukkaantumisia.  Vääntäminen niin harjoituksissa kuin kilpailuissa tapahtuu aina omalla vastuulla.


Kisapaita ja muut seuravaatteet

Kilpailemista varten tarvitset myös seuran virallisen oranssin kisapaidan, joka tilataan erikseen Stadium teamsalesin kautta. Paitoja tilataan yhteistilauksella muutaman kerran vuodessa ennen suurimpia kilpailuja, yhteistilauksista tiedotetaan erikseen. Kisapaitatilaukset verkkosivujen seuravaatesivun kautta tilauslomakkeella, linkki sivulle: https://www.tampereenkisatoverit.fi/seuravaatteet/ 

Kisapaitoja ja muita seuravaatteita pääsee sovittamaan Ideaparkin Stadiumin myymälässä. Kisapaidan hinta 53,99 € ja se laskutetaan erikseen sähköpostilaskulla, kun paidat ovat saapuneet. Samaa paitaa pyritään käyttämään useamman vuoden kerrallaan. 

Muita seuravaatteitta saa itse tilattua Stadiumin verkkokaupan kautta: https://www.stadium.fi/seurat/2067343 


Seurasta eroaminen

Jos pidät taukoa tai muusta syystä jäät pois toiminnasta, niin ilmoita siitä kirjallisesti sihteeri Anette Toivalle anette.toiva@tampereenkisatoverit.fi. Kausimaksun laskutus jatkuu ja maksuvelvollisuus säilyy niin kauan kunnes jäsen ilmoittaa kirjallisesti lopettamisesta tai tauosta.

Seuraa somesivuiltamme ajankohtaiset uutiset!

Facebook: @tktnaasvaanto

Instagram: @naasvaanto

#tktnääsvääntö #nääsvääntö #kädenvääntö

Yhteistyössä kanssamme: