Ilmoittaudu mukaan!

Jos haluat liittyä seuran jäseneksi, täytä ilmoittautumismislomake, niin tietosi lisätään jäsenrekisteriimme.

Tietojasi käytetään ainoastaan TKT-Nääsväännön harratustoimintaan liittyviin toimenpiteisiin tietosuoja-asetusten mukaisesti. Tietosuojaseloste

Vuonna 2021 jäsenmaskun suuruun 50€/vuosi sisältäen jäsenyyden, harjoitustilojen käytön, osallistumisoikeuden seuran tapahtumiin ja kokouksiin, osallistumismaksun pro sarjojen SM-kilpailuissa yhteen sarjaan. Suomen kädenvääntöliiton alaisia kilpailuja varten hankintaan vielä erikseen kilpailulisenssi Suomisport-palvelusta. Lisätietoa lisenssistä liiton sivuilta www.skvl.net.

Huomioithan, että jäsenmaksu ei sisällä harrastus- tai kilpailutoiminnan vakuutuksia ja vääntäminen pöydässä tapahtuu aina omalla vastuulla niin harjoituksissa kuin kilpailuissakin. Kädenvääntökilpailuihin ja harjoitteluun soveltuvan vakuutuksen voit hankkia kädenvääntöliiton lisenssi yhteydessä tai ilman lisenssiäkin Suomisport-palvelusta. Jos sinulla on oma vapaa-ajan vakuutus jo olemassa, niin tarkistathan omalta vakuutusyhtiöltäsi kattaako se kädenväännön harraste- ja kilpailutoiminnan.

Jos haluat erota seurasta tai pitää muuten taukoa harjoittelusta ja kilpailuista, lähetä siitä sähköpostilla kirjallinen ilmoitus seuran sihteerille Anette Heinoselle, anette.heinonen@tampereenkisatoverit.fi. Jos et ilmoita erostasi tai tauostasi, niin perimme sinulta vuosittain jäsenmaksun.