Ilmoittautuminen (2012-2013 syntyneet)

Ilmoittaudu mukaan lasten monilajitoiminnan joukkueeseen täyttämällä oheinen lomake. Lomakkeeseen täytetään osallistuvan lapsen etunimi, sukunimi ja syntymäaika. Yhteystietoihin (sähköposti, matkapuhelinnumero ja osoite) laitetaan huoltajan tiedot.

Täytäthän lomakkeen sitten, kun olet varma, että olet aktiivisesti mukana harrastamassa, eli olet ollut yhteydessä toimistollemme, ryhmän vetäjiin tai jo ollut aiemmin mukana joukkueessa.

Myönnämme sisaralennusta 20% seuran maksuista jokaisesta seurassa harrastavalle sisarukselle. Jälkikäteen ilmoitettu sisaralennus ei oikeuta maksujen palautuksiin, jos laskutus on jo aloittettu. Täytä sisaralennuskohtaan sisaruksen nimi sekä ryhmä jokaiselle sisarukselle, jos kenttä on tyhjä alennusta ei huomioida. Jos sisaralennukseen ei ole oikeutta jätä kenttä tyhjäksi.

Laskut lähetetään ilmoittautumisen jälkeen kuukauden sisään sähköpostilla (huomaathan tarkistaa roskapostisi). Seuralle suoritettavia maksuja voi suorittaa eri tykymaksuvälineillä tai muilla maksutavoilla, olethan poikkeavista maksutavoista yhteydessä laskutukseemme: laskutus@tampereenkisatoverit.fi.