TKT100 juhlajulkaisu

Voit varata ennakkoon 100-vuotisjuhlakirjan täyttämällä ennakkovarauslomakkeen. Ennakkotilauksena kirja maksaa 60 euroa ilman ennakkovarausta 70€.

Ennakkovaraukset lomakkeella 31.1.2020 mennesssä.

 

Teoksen julkaisupäivä 21.3.2020 TKT:n 100-vuotis juhlissa Sampolassa.

 

Ennakkotilausten toimituksesta/noutamisesta infotaan myöhemmin.

 

Kirjailija Matti Wacklin kuvailee kirjaa seuraavanlaisesti:

 

TKT:n satavuotisjuhlakirjan lähtökohtana on avata lukijoille kisatoverilaisia tarinoita. Teosta varten on haastateltu eri-ikäisiä ja eri lajien harrastajia, jotka kertovat oman TKT-tarinansa. Tarkoitus on näyttää lukijalle millaisin eväin nyt jo kokonaisen vuosisadan täyttävä seura on jaksanut poikkeuksellisen kunnioitettavaan ikään. Sekin, miksi Kisatoverit on äärimmäisen yhteisöllinen, käy selväksi. 

Haastatteluissa palataan kultaisiin vuosikymmeniin, jolloin TKT oli myös huippu-urheiluseura. Yhteiskunnan muutokset ja urheilun kaupallistuminen on pakottanut aatteellisuudesta ja talkootyöstä eläneen seuran uuden pohdintaan. Tänään haasteet ovat erilaisia kuin esimerkiksi vuonna 1920. TKT on valinnut tiensä. Se on  kasvattaja- ja harrastajaseura, joka tunnistaa myös sosiaalisen vastuunsa. Ytimessä on edelleen yhteisöllisyys.

TKT:stä on aiemmin julkaistu kaksi historiakirjaa. Kultaiset vuodet on tallennettu. Siksi uusi teos lähestyy kohdettaan eri näkökulmasta kuin perinteiset historiakirjat. Haastattelujen lisäksi kokonaisuuteen kuuluvat laajasta valikoimasta poimitut valokuvat, joista lähes kaikki ovat kirjoissa ennen julkaisemattomia. Ne ovat peräisin seuran arkistoista ja haastateltavilta.

 

Varaa oma teoksesi täyttämällä alla oleva lomake huollellisesti. Julkaisutapahtumasta tiedotetaan kaikille varauksen tehneille.

 

TKT 100- juhlajulkaisun ennakkovarauslomake