TKT100 juhlajulkaisu

TKT -100 vuotta tahtoa ja toveruutta -juhlakirja on nyt saatavilla!

 

Kirjan hinta 70€. Vallitsevan koronavirustilanteen aikana tarjoamme kirjan ilmaisen toimituksen.

 

Kirjan tilaus onnistuu näin:

1. Täytä tämän sivun alareunan tilauslomake, tilauksia otetaan vastaan myös sähköpostilla toimisto@tampereenkisatoverit.fi tai tekstiviestillä 0504771999. Huomaathan kaikissa tapauksissa ilmoittaa yhteystietosi, että mahdollinen postitus onnistuu.

 

2. Maksa tilaus:

Kirjan maksu onnistuu tilisiirrolla seuraavilla maksutiedoilla:

Saaja: Tampereen Kisatoverit ry

Summa: 70€ (tai oheinen summa kerrottuna varattujen kirjojen määrällä)

TIlinumero: FI33 1146 3007 2095 28

Viesti: TKT100 juhlakirja ja ”oma nimi”

 

3. Maksun kirjauduttua tilillemme kirjanne postitetaan. Postitamme kirjan tilanneille myös TKT100-juhlalehden!

 

Huom. seuralle suunnattuja maksuja voi suorittaa myös yleisimmillä tykymaksuvälineillä: e-passi, smartum, erenred, eazybreak tms. Jos haluat käyttää tykymaksuvälinettä ole yhteydessä sähköpostilla toimisto@tampereenkisatoverit.fi.

Toimiston auettua kirja on myös sieltä saatavilla ja maksu onnistuu tuolloin myös maksukortilla ja käteisellä.

 

Kirjailija Matti Wacklin kuvailee kirjaa seuraavanlaisesti:

 

TKT:n satavuotisjuhlakirjan lähtökohtana on avata lukijoille kisatoverilaisia tarinoita. Teosta varten on haastateltu eri-ikäisiä ja eri lajien harrastajia, jotka kertovat oman TKT-tarinansa. Tarkoitus on näyttää lukijalle millaisin eväin nyt jo kokonaisen vuosisadan täyttävä seura on jaksanut poikkeuksellisen kunnioitettavaan ikään. Sekin, miksi Kisatoverit on äärimmäisen yhteisöllinen, käy selväksi. 

Haastatteluissa palataan kultaisiin vuosikymmeniin, jolloin TKT oli myös huippu-urheiluseura. Yhteiskunnan muutokset ja urheilun kaupallistuminen on pakottanut aatteellisuudesta ja talkootyöstä eläneen seuran uuden pohdintaan. Tänään haasteet ovat erilaisia kuin esimerkiksi vuonna 1920. TKT on valinnut tiensä. Se on  kasvattaja- ja harrastajaseura, joka tunnistaa myös sosiaalisen vastuunsa. Ytimessä on edelleen yhteisöllisyys.

TKT:stä on aiemmin julkaistu kaksi historiakirjaa. Kultaiset vuodet on tallennettu. Siksi uusi teos lähestyy kohdettaan eri näkökulmasta kuin perinteiset historiakirjat. Haastattelujen lisäksi kokonaisuuteen kuuluvat laajasta valikoimasta poimitut valokuvat, joista lähes kaikki ovat kirjoissa ennen julkaisemattomia. Ne ovat peräisin seuran arkistoista ja haastateltavilta.

 

 

TKT 100- juhlajulkaisun tilaus