Kutsu Tampereen Kisatoverit ry:n kevätvuosikokoukseen 2022

23.2.2022

 

Kutsu Tampereen Kisatoverit ry:n kevätvuosikokoukseen 2022

 

Tämä kokouskutsu lähetetään sähköpostilla kaikille Tampereen Kisatoverit ry:n jäsenrekisterin jäsenille ja julkaistaan seuran verkkosivuilla. Kokouksesta julkaistaan ilmoitus myös paikalliseen sanomalehteen. Vuosikokouksessa on puhe- ja äänioikeus kaikilla kausimaksun tai vuosijäsenmaksun maksaneilla jäsenillä sekä niillä jäsenillä, joille on myönnetty vapaajäsenyys tai kunniajäsenyys.

Tänä vuonna kevätvuosikokous järjestetään Tampereen Stadionin ala kahvilassa (Ratinan Rantatie 1). Aloitamme kokouskahvien tarjoilun klo 17.30 ja itse kokous aloitetaan klo 18.00. Kokouksen esityslista on tämän kutsun mukana.

Sääntömääräisessä kevätvuosikokouksessa käsitellään vuoden 2021 toiminta. Seuran jäsenillä on mahdollisuus tuoda asioita käsiteltäväksi vuosikokouksiin. Vuosi- tai käsiteltäväksi tarkoitettu esitys on jätettävä kirjallisena hallitukselle viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta, eli maanantaihin 7.3.2022 mennessä. Jos esitys koskee asiaa, josta lain mukaan on mainittava kokouskutsussa, esitys on jätettävä hallitukselle niin hyvissä ajoin, että hallitus ehtii sisällyttää asian kokouskutsuun. Vuosikokoukselle tehdyistä esityksistä on seuran hallitukselle annettava kirjallinen lausunto.

Kokouksen yhteydessä seura palkitsee myös vuoden 2021 aikana ansioituneita seuran jäseniä. Palkitsemme vuosittain vuoden kisatoverilaisen, vuoden valmentajan, vuoden toimitsijan, vuoden nuoren kisatoverilaisen. Lisäksi harkinnanvaraisesti palkitaan vuoden urheiluteko/-tapahtuma, elämäntyöpalkintoja, sekä uusi Esa Auvisen innovaatiopalkinto jaostolle, joukkueelle tai henkilölle, joka omalla uudella, innovatiivisella toiminnallaan tai ideallaan kehittänyt Tampereen Kisatoverien toimintaa. Jokainen seuran jäsen voi ehdottaa seuran hallitukselle palkittavia henkilöitä, jaostoja, joukkueita tai muita ryhmiä palkittavaksi edellä mainituilla palkinnoilla. Voit jättää oman ehdotuksesi seuran hallitukselle 28.2.2022 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@tampereenkisatoverit.fi.

 

Tervetuloa mukaan päätöksen tekoon, tutustumaan seuran toimintaan ja ennen kaikkea tapaamaan seuraväkeä!

 

TKT Hallitus

 

 

 

Esityslista                                                Tampereen Kisatoverit ry kevätvuosikokous 2022

 

 

Aika:             Maanantai 14.3.2022 klo 18.00, kahvit klo 17.30.

Paikka:         Tampereen Stadionin ala kahvila, Ratinan Rantatie 1

Kutsuttu:     Tampereen Kisatoverit ry:n jäsenet

 

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

3. Työjärjestyksen hyväksyminen

4. Valitaan kokousvirkailijat

5. Vahvistetaan vuoden 2021 toimintakertomus

6. Vahvistetaan vuoden 2021 tilinpäätös

7. Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle

8. Päätetään seuran kokouksien koollekutsumistapa

9. Muut esille tulevat asiat

  • Ohjeisto lasten turvalliseen harrastamiseen Tampereen Kisatoverit ry:ssä.
  • Tampereen Kisatoverit ry:n talousohjesääntö.

10. Kokouksen päättäminen