Ohjeet TKT:n toimistolla kokoontumiseen ja kävijöille

14.5.2020

Ohjeet TKT:n toimistolla kokoontumiseen ja kävijöille

1. Kokoontumisessa noudatetaan voimassa olevia hallituksen rajoituksia. Kokoonkutsujan on mahdollistettava etäyhteys niille jäsenille, joille kokoontuminen tuottaa haasteita esimerkiksi riskiryhmään kuuluvat. Teams-sovellus on soittautunut toimivaksi etäyhteyden toteuttamisessa.

3. Toimistolle tullaan ainoastaan terveenä, jos olet kipeä tai sinulla on yhtään flunssaoireita, niin jää kotiin. Mikään seura asia ei ole omaa tai muiden terveyttä tärkeämpi.

4. Toimistolla noudatettava hyvää käsihygieniaa, pesethän kätesi ja käytät käsidesiä. Käsienpesumahdollisuus ja käsidesiä löytyy toimistolta. Käytetyt käsipaperien paikka on roskakorissa, ei WC-pöntössä.

5. Kahvinkeittimen yläpuolella kaapissa ylläpidetään yhteiseen käyttöön kahvi- ja teevarantoja, mutta maidot ja mahdolliset muut helposti pilaantuvat elintarvikkeet tuotava itse ja vietävä pois kokouksen jälkeen (esim. avatut maidot).

6. Omat roskat on kerättävä roskapussiin ja pussi vietävä ulos roskakatokseen kokouksen päätyttyä. Roskakatos aukeaa toimiston avaimella. Roskapusseja on esillä kahvinkeittiminen vieressä.

7. Pöytien pinnat ja muut pinnat, joita käsin kosketellaan pyyhittävä kokouksen jälkeen. Pesuainetta ja kertakäyttöisiä siivousliinoja on esillä. Siivousliinan voi heittää roskiin käytön jälkeen.

8. Jos käytät astioita, tiskaa ne käytön jälkeen.

9. Lähtiessä sammuta valot, sammuta käyttämäsi laitteet, tarkista, että jääkaapin ovi on kiinni ja lukitse ulko-oven molemmat lukot.

Yhteiset ohjeet ovat laadittu kaikkien turvaksi. Toimiston pidettävä turvallisena ja puhtaana työskentelypaikkana työntekijän lisäksi myös kaikille seuratoimijoille ja kävijöille.

Toimisto arkisin kävijöille avoinna toukokuussa:

  • to 14.5. avoinna klo 15 asti.
  • pe 15.5. suljettu
  • ma-ke 18.5.–20.5.avoinna klo 9–15
  • helatorstai 21.5. ja perjantai 22.5. suljettu
  • ma-pe 25.5.–30.5. avoinna klo 9–15.

Kesä- ja heinäkuussa toimiston aukiolo sovitusti, koska rakennuksessa alkava julkisivuremontti vaikeuttaa paikan päällä työskentelyä päivisin.

Toiminnanjohtaja karkaa kesälomalle 18.6.-17.7.2020 välisenä aikana. Kesäloman aikana yhteyshenkilönä seuran sihteeri Ella Siiki, ella.siiki@tampereenkisatoverit.fi.

Toukokuun jälkeen toimisto päivisin kävijöille auki säännöllisemmin elokuun 3. päivä alkaen.