Olisitko SINÄ kiinnostunut työskentelemään TKT:ssä?

21.3.2018 klo 11:38

Hallitus on alkuvuoden aikana valmistellut syyskokouksessa alustettua työntekijän / lisäresurssin palkkaamista toimistolle vuonna 2018

Meillä on seurassa selkeä tarve henkilölle, joka pystyy yhdessä hallituksen (ja kaikkien jaostojen) kanssa kehittämään, koordinoimaan ja markkinoimaan seuraa. Huolestuneena olemme seuranneet harrastaja- ja jäsenmäärämme laskua, valmentajien ja ohjaajien rekrytoimisen vaikeutta, jaostoissa olevien ihmisten ylikuormitusta, ohjaajien ja valmentajien isoa vastuuta sekä lisääntynyttä vastuuta ja tehtävämäärää myös hallituksessa. Näiden huolestuttavien näkymien muuttamiseksi positiiviseen suuntaan tarvitsemme lisäresurssia. Lisäksi toimistotyöntekijämme Terttu jää eläkkeelle kesällä 2019, joten tiedonsiirron kannalta on hyvä, että työntekijät työskentelevät reilun vuoden yhtä aikaa. 


Tuo ilmoituksessa mainittu palkka on suosituspalkka toiminnankehittämiseen ja -suunnitteluun osallistuvalle toimistotyöntekijälle (siis siitä 80%) JHL:n (työntekijä) ja Palmian (työnantaja) välisestä sopimuksesta. Uuden työntekijän työaika on siis 30 h / vko.

Hallitus päätti kokouksessaan 14.2., että työntekijän haku käynnistetään seuran sisäisellä haulla. Hakemamme henkilö saattaa löytyä esimerkiksi harrastajistamme, harrastajiemme vanhemmista tai muuten toiminnassamme jollain tapaa mukana olevista.


Siksi onkin tärkeää, että laitatte tuota liitteenä olevaa hakemusta eteenpäin seuraväen keskuudessa! Jos tämä haku ei tuota tulosta, laajennamme hakua.

Jos teillä herää asiasta kysymyksiä, niin minä ja Erkka vastailemme kysymyksiin mielellämme. Ilmoituksesta käyvät ilmi parhaat ajat olla yhteydessä.

Lisätiedot:

Puheenjohtaja Satu Kosola 044 967 8367
- 1.-2.3. sekä 5.-7.3. klo 9:00 - 14:00

Taloudenhoitaja Erkka Ikonen 044 364 5505
-22.-23.2. sekä 8.-9.3. klo 14:00 - 16:00

Liitteet