Esittelyssä TKT:n uusi seuratyöntekijä

29.6.2018

Siina Mutikainen
Siina Mutikainen

Hallitus tiedottaa:

Olemme valinneet TKT:lle uuden seuratyöntekijän, Siina Mutikaisen. Hän aloitti tehtävässään maanantaina 25.6. Vuoden verran meillä on siis kaksi työntekijää, Tertun jatkaessa vielä toimistonhoitajan tehtävissä.

 

Näin Siina itse kertoo:

”Tervehdys kaikki Kisatoverilaiset ja muut toiminnasta kiinnostuneet. Olen Siina Mutikainen ja olen aloittanut työskentelyn Tampereen Kisatoverien seuratyöntekijänä. TKT on minulle tuttu jo 10 vuoden takaa, kun jalkapallon pelaamisen kautta aikoinaan seuraan rantauduin. Sen jälkeen olen vuodesta 2009 eteenpäin toiminut kädenvääntöjaoston toimitsijajäsenenä.

Asun ja opiskelen toistaiseksi vielä Seinäjoella, mutta etenkin näin kesäaikaan minua voi tulla tervehtimään toimistolle. Opiskelen ammattikorkeakoulussa kulttuurituotantoa suuntaumana tapahtumatuotanto, eli osaamista projektityöskentelystä, viestinnästä, markkinoinnista ja myös graafisesta suunnittelusta löytyy. Eli, jos on mielessä projektia tai vaikka tapahtumaa, johon apu olisi tervetullutta, niin saa ottaa yhteyttä.”

 

Kuvassa Siina poseeraa toimiston ovella. Seuraa toimiston kesäaikatauluja täältä kotisivuilta. Tämän positiivisen uutisen myötä hallitus toivottaa kaikille oikein hyvää kesän jatkoa!