Seura se toimii poikkeusaikanakin!

28.4.2020

Poikkeusajan vaikeuksista ja koronaan liittyvältä jatkuvalta uutisoinnilta ei voi välttyä. Saattaakin helposti iskeä sellainen tunne, että aiheeseen liittyvää negatiivista viestintää tulee joka suunnalta ylitsevuotavan paljon. Tampereen Kisatovereissa haluammekin tarjota hyvänmielen uutisia ja kertoa, että minkä asioiden parissa seura tällä hetkellä toimii.

 

TKT100-juhlavuoden toimintaa

 

TKT – 100 vuotta tahtoa ja toveruutta -juhlakirja on viimein saatu valmiiksi ja se on tälläkin hetkellä tilattavissa seuran verkkosivuilta https://www.tampereenkisatoverit.fi/tkt100/tkt100-juhlajulkaisu/. Toimitamme kirjan tarvittaessa kotiin asti.

Ennakkovarattuja kirjoja ovat talkootyönä toimittaneet jalkapallon naisten edustusjoukkueen pelaajat ja toimihenkilöt. Kirjoja on tähän mennessä toimitettu niin iäkkäämmälle seuraväelle kuin nuoremmillekin ja kiitosta on tullut. Kirjojen lisäksi on myös välitetty terveisiä perheenjäsenien kesken. Ehkä toimitusaikamme ei vastaa kuljetusyrityksien tehokkuutta, mutta suurella sydämellä pyritään jokainen toimitus saamaan perille asti ja pidemmälle lähtevät tilaukset postitetaan tarvittaessa.

Seuran uusi 100-vuotisjuhlien päivämäärä on julkistettu ja sehän on lauantai 10.10.2020. Juhlapäivä seuraa jo valmiiksi suunniteltua kaavaa eli pidämme pääjuhlan päivällä Sampolassa ja sen jälkeen iltajuhlan Tapiolassa. Kaikki seuralaiset perheineen sekä yhteistyökumppanit ovat edelleen tervetulleita juhlimaan kanssamme. Tarkennetusta ohjelmasta ja aikatulusta ilmoitetaan myöhemmin.

Marraskuun 9. päivä kokoonnumme seuraväen kanssa Raatihuoneen vastaanotolle, jossa palkitaan ansioituneita seuratoimijoita ansiomerkein, -mitalein sekä muilla huomionosoituksilla. Samana päivänä ennen tilaisuuden alkua pidetään myös seuran yhteinen syyskokous. Kyseinen tapahtuma päättää TKT100 vuoden juhlalliset osuudet.

 

Menneiden muistelua

 

Olemme näin juhlavuonna suunnanneet katseitamme menneeseen ja muistelleet seurassa 100 vuoden aikana sattuneita sattumuksia. Vaikka tämä hetki tuntuu poikkeukselliselta, niin poikkeuksellisia ja jopa huvittaviakin sattumuksia olemme löytäneet ja jakaneet seuramme Facebook-sivulla. Näitä päivityksiä voi myös selata seuran verkkosivujen etusivujen someupotuksista, jos somekanavia ei muuten käytä.

Menneisyyttä muisteli Aamulehdelle myös seuramme vanhin jäsen 98-vuotias Liisa Santanen. Innostava elämätarina Kisatoverilaisuudesta on luettavissa tilaajille Aamulehden verkosta: Liisa Santanen, 98, on kuulunut urheiluseuraan lähes 90 vuotta: ”Siksi minulla on ollut niin hyvä elämä” https://www.aamulehti.fi/a/a92a790d-08ae-4d97-82aa-4a92f22c5e8d?c=1522737894164. Juttu julkaistiin sunnuntaina 26.4.2020 Aamulehden paperiversiossa.

 

Liikunnallisen elämäntavan tärkeys

 

Jalkapallo on jakanut jäsenilleen kotitreeniohjeita niin somessa kuin valmentajien välityksellä. Myös pienryhmäharjoittelua on Ensilän kentällä toteutettu turvavälit ja kokoontumisrajoitukset huomioiden.

Miesten jumpan ohjaaja Reetta Salmela laati mahtavia kotijumppavideoita, jotka jaoimme sähköpostin välityksellä kaikille TKT:n aikuisjumppareille. Eli jumpilla käyneet käykää ihmeessä kurkkaamassa sähköpostinne!

TKT-Nääsväännön kädenvääntäjät treenaavat kotioloissa ja kädenväännön harjoituspöytiä on jaettu jäsenien koteihin lajiharjoitteiden toteuttamiseksi.

Lentopalloilijat ainakin viime kuulemalta suunnittelivat, jos tulevan kesän beach volley höntsyjä, vaikka varsinainen toiminta jatkuu vasta syksyllä.

 

Ensilän varattavissa syksylle

 

Nyt on hyvä hetki ottaa yhteyttä ja tehdä syyskauden varauksia oli suunnitelmissa sitten turnaus, leiri, tapahtuma, saunailta tai muu illanistujainen. Syksyn päivät ja viikot täyttyvät nyt nopeasti, joten ole myös nopea. Myös pikkujouluvaraukset voi tehdä jo nyt!

Varaustiedusteluja voi osoittaa sähköpostilla ensila@tampereenkisatoverit.fi osoitteeseen, sieltä saa varmimman vastauksen varauksiin liittyen.

Ensilässä puuhataan nyt ahkerasti jalkapallokentän pukuhuonetilojen ja katsomoiden kunnostuksen parissa. Tälläkin hetkellä Ensilän maastoissa on mahdollista käydä ulkoilemassa ja kentällä höntsäilemässä, kunhan muistetaan kokoontumisrajoitukset, hygieniaohjeet ja turvavälit. Ison Kinan grillipaikka on myös kunnossa, jos haluaa ulkoilun ohessa käydä vaikka makkaraa paistelemassa tai muuten evästämässä.

 

Toiminnanjohtaja työskentelee edelleen

 

Edelleen täällä työskennellään etätöissä hiukan lyhennetyllä työajalla. Kaikissa seuraan liittyvissä asioissa voi ottaa rohkeasti yhteyttä puh. 0504771999, siina.mutikainen@tampereenkisatoverit.fi. Seuran toimistohan on edelleen suljettu, mutta viikoittain sielläkin käydään asioita hoitamassa.

Erittäin aurinkoisia kevätpäiviä kaikille!

Siina Mutikainen, toiminnanjohtaja.