Naisten edustukselle tasapeli sunnuntain sateessa

5.7.2020

Kuva Clara Lahtinen. Ida Tujunen laukoo pallon ylärimaan.
Kuva Clara Lahtinen. Ida Tujunen laukoo pallon ylärimaan.

Su 5.7 TKT - PaRi 2-2


0-1 PaRi Linda Nikula
1-1 Tiia Ala-Hakuni (Ida Tujunen)
-------------------------
2-1 Josefiina Pihlava
2-2 PaRi Viivi Puustinen

Sateiselta Ahkulta piste lisää sarjataulukkoon. Ensimmäiset minuutit näytti vahvalta ja peli pyöri vierasjoukkueen päädyssä. Kuitenkin viidennellä minuutilla PaRin ensimmäinen hyökkäys tuotti avausosuman. Laidasta murtauduttiin kohti boksia ja pallo pelattiin takaviistoon josta Linda Nikula tuikkas pallon yli veskarin.
Kotijoukkueen tasoitus syntyi kun pelikellossa oli 18 minuuttia. Maalivahti Ala-Kauhaluoma avasi maalista pitkällä ja pääpallon voitti Ida Tujunen, Siitä Ala-Hakuni puolittain läpi ja laukaus n.20 metristä aivan takaýläkulmaan.
Kotijoukkue sai ensimmäisellä jaksolla kulmspotkusta pallon toistamiseen verkkoon mutta maali hylättiin maalivahdin häirinnän takia.

Toinen jakso alkoi samalla tavalla kuin ensimmäinen. Paine oli alkuun vieraiden päädyssä ja tällä kertaa maalin teki siniharmaat. Keskikentällä Josefiina Pihlava päätti kokeilla miten laukaus lähtee märällä pallolla. Ihan napakasti, n.30 metristä lähtenyt veto upposi maalin kattoon. Tämän jälkeen kotijoukkueella oli muutama maalipaikka lisätä johtoa mutta viimeistely jäi hiukan tällä kertaa vajaaksi.

Loppua kohden PaRi sai peliä enemmän hallintaan. Agressiivinen linjan taakse pallon pelaaminen käänsi peliä vierailijoille. Tasoitus syntyi 81. minuutilla. Raportin kirjoittaja ei oikein tiedä mitä tapahtui mutta maalin edustalla häröpallosta Viivi Puustinen kävi puskemassa pallon verkkoon. Lopussa siniharmaat hätyytteli vielä vastustajan maalia mutta ei pomppinut tällä kertaa sisään.

Seuraava matsi on heti keskiviikkon 8.7 kun Ilves/2 toimii kotijoukkueena Kaupissa. Paikallismatsi siis tiedossa!
Ottelu alkaa klo 18.00.