Tampereen Kisatoverit ry:n kevätvuosikokous järjestetään 25.5. etäyhteydellä

7.5.2021

Kutsu Tampereen Kisatoverit ry:n kevätvuosikokoukseen 2021

 

Tämä kokouskutsu lähetetään kaikille Tampereen Kisatoverit ry:n jäsenrekisterin jäsenille ja julkaistaan seuran verkkosivuilla. Vuosikokouksessa on puhe- ja äänioikeus kaikilla kausimaksun tai vuosijäsenmaksun maksaneilla jäsenillä sekä niillä jäsenillä, joille on myönnetty vapaajäsenyys tai kunniajäsenyys.

Koronaviruspandemian aiheuttamien rajoitusten ja suositusten vuoksi kevätvuosikokousta on lykätty siinä toivossa, että olisimme saaneet kokouksen järjestettyä perinteiseen tapaan kasvokkain. Valitettavasti tilanne pandemian suhteen on edelleen vakava ja otamme vallitsevat rajoitukset ja suositukset vakavasti.

Näin ollen hallitus on päättänyt järjestää kokouksen Teams -etäyhteyden avulla tiistaina 25.5.2021 klo 18.00 alkaen. Etäyhteydestä huolimatta haluamme mahdollistaa osallistumisen myös niille jäsenille, jotka eivät etäyhteyden avulla voi kokoukseen osallistua. Halutessa kokoukseen voi osallistua yhteisessä etäpisteessä joko TKT:n toimistolla (Teiskontie 14) tai Ensilän Uudella saunalla (Kiikkisensola 5). Molempiin tiloihin voimme ottaa henkilöitä kokoushetkellä voimassa olevien kokoontumisrajoitusten mukaisesti. Kevätvuosikokouksen perinteiset palkitsemiset tullaan suorittamaan myöhemmin, kun yhteisten tapahtumien järjestäminen on jälleen mahdollista.

Osallistumisen mahdollistamiseksi pyydämme jokaista kokoukseen osallistuvaa ilmoittautumaan etukäteen 18.5.2021 mennessä. Ennakkoilmoittautuminen onnistuu seuran verkkosivujen etusivulta löytyvällä lomakkeella www.tampereenkisatoverit.fi tai sähköpostilla toimisto@tampereenkisatoverit.fi tai viestillä/WhatsAppilla numeroon 0504771999. Teamsin kautta osallistumista varten tarvitsemme jokaisen osallistujan sähköpostiosoitteen. Kotiseutuliiton tietopankista löytyy hyvät ohjeet Teamsin kautta osallistumiseen. Linkki ohjeisiin: https://kotiseutuliitto.fi/tietopankki/yhdistystoiminta/yhdistyksen-sahkoinen-kokous/teams-kokous/

 

TKT Hallitus

 

 

Esityslista                                         Tampereen Kisatoverit ry kevätvuosikokous 2021

 

Aika: Tiistai 25.5.2021 klo 18.00.

Paikka: Kokous järjestetään etäyhteydellä Teamsin kautta. Lisäksi seuran toimistolla (Teiskontie 14) ja Ensilän Uudella saunalla (Kiikkisensola 5) osallistuminen mahdollista yhteisten etäpisteiden avulla voimassa olevien kokoontumisrajoitusten mukaisesti.

Ennakkoilmoittautuminen kokoukseen 18.5.2021 mennessä verkkosivujen lomakkeella www.tampereenkisatoverit.fi tai sähköpostilla toimisto@tampereenkisatoverit.fi tai viestillä/WhatsAppilla numeroon 0504771999.

  1. Kokouksen avaus
  2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  3. Työjärjestyksen hyväksyminen
  4. Valitaan kokousvirkailijat
  5. Hyväksytään vuoden 2020 toimintakertomus
  6. Hyväksytään vuoden 2020 tilinpäätös
  7. Tili- ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle
  8. Seuran kokouksien koollekutsumistapa
  9. Muut esille tulevat asiat
  10. Kokouksen päättäminen