Tiedote Ensilän kesästä

28.5.2020

Morjens kaikille ja hyvää kesän alkua Ensilästä!

Olemme joutuneet viettämään erilaisen ja monellakikn tapaa haasteellisen kevään, niin myös Ensilässä. Vuokraustoiminta jouduttiin keskeyttämään ja muutenkin rajoittamaan Ensilän käyttöä. Poikkeuksellisessa tilanteessa kaikki on sujunut vallan hyvin, ja Ensilässä kävijät ovat noudattaneet suosituksia ja ohjeistuksia kaikinpuolin hyvin.

Nyt kun yhteiskuntaa ollaan jälleen hiukan ”avaamassa”, niin myös Ensilän käyttöä ollaan avaamassa vieraille ja oman seuran väelle.

Jalkapallokenttä on ollut jo pari viikkoa joukkueiden harjotuskäytössä, ja on ollut ilo huomata kuinka hyvin homma on pitkän tauon jäljiltä lähtenyt toimimaan.
Kesäkuun alusta kentällä alkaa myös pelit pyörimään. Toivon että kaikki kuitenkin noudattavat edelleen kokoontumissuosituksia ja hygienia ohjeita.
Tämä vaatii varsinkin joukkueiden valmentajilta ja johdolta tarkkoja ohjeistuksia asian tiimoilta. Pukukopit pysyvät edelleen kiinni, mutta toivottavasti syksyllä voimme avata myös kopit pelaajien käyttöön.

Ensilän yleiset tilat avataan myös käyttöön (Talo, Uusi sauna, Vanha sauna, Autotalli, WC- tilat yms). Mutta myös näissä tiloissa on edelleen noudatettava viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia. Toivoisin että näissä tiloissa vältetään edelleen turhaa käyttöä, ja huolehditaan ennenkaikkea käsihygieniasta.

Vuokraustoiminta alkaa myös kesäkuun alusta, eli Ensilän saunoja ja Taloa voi vuokrata jälleen erilaisiin tilaisuuksiin. Hlömäärä ei saa olla kuitenkaan yli 50, ja kaikkia muitakin ohjeistuksia tulee noudattaa. Tämä on niin asiakkaiden kuin Ensilän oman väen vastuulla.

Keittiötä ei vuokrata ulkopuolisille, ja muutenkin turhaa keittiössä asiointia tulee välttää.

Tilausten yhteydessä ruokailut onnistuu kyllä, mutta niistä täytyy sopia erikseen.

Onneksi kesäiset ilmat lopulta saapuivat, kyllä tästä hyvä kesä saadaan myös Ensilään, joskin hiukan se vaatii meiltä kaikilta joustamista ja venymistä.

Jos olet sairas tai tunnet olosi sairaaksi, niin edelleen paras paikka silloin on oma koti.

Kaikille kuitenkin hyvää kesää ja Tervetuloa Ensilään!

Ensilän psta

Otto Järvinen