Naisille avausvoitto Kakkosessa

30.6.2020

TKT - PaiHa 3-1


1-0 Marianna Saari (Tiia Ala-Hakuni)
2-0 Janica Peltomaa (Ida Tujunen)
------------
3-0 Janica Peltomaa (Tiia Ala-Hakuni)
3-1 PaiHa RP Meira Armanto

Nyt oltiin pelin ytimessä ja syöttöjäkin saatiin omille.
Ensimmäisellä jaksolla hallinta oli kotijoukkueella. Peliin lähdettiin aktiivisemmin paineistamaan ylhäältä. Tämä tuotti myös ensimmäisen maalin. Vastustaja joutui rikkomaan ja vapaapotku n.20-25 metristä. Ala-Hakunin voimakas vapari tuotti veskarille hiukan ongelmia ja karat kävi iskemässä sisään porukan äitihahmo Marianna Saari. Masan pelaaminen varmistui vasta alkulämpöjen jälkeen polvivamman takia. Onnistuminen oli kuulemma hienoa ?
Toinen maali iskettiin laidasta murtautumalla. Ida Tujunen teki loistavan työn laidassa ja pääsi pistääämään pallon maalille. Ala-Hakuni paini puolustajan pois tilanteesta ja Janica Peltomaa viimeisteli varmasti ohi vastaan kerenneen maalivahdin.

Ensimmäisellä jaksolla myös PaiHalla oli paikkansa. Kerran pallo kävi kotijoukkueen tolpassa. Myös muutama läpiajon poikanen oli vierasjoukkueella. Niistä siniharmaat selvisi hiukan onnella kun pallot pomppi ohi maalin. PaiHan hyvin liikkuvat hyökkääjät piti kotijoukkueen puolustajat työllistettynä.

Toisella jaksolla pelin tempo hieman laski. Peli pysyi hyvin tasaisena eikä monia vaarallisia paikkoja nähty. Muutama oli ja niistä kotijoukkue rokotti kertaalleen. Vastahyökkäys jonka Ala-Hakuni käynnisti pallon kanssa juoksulla ylöspäin. Nopeus ja voima tuotti tulosta. Lainasi pallon kaverille kun lähestyttiin boksia josta Janica Peltomaa pääsi sijoittamaan ohi maalivahdin päivän toisen osumansa.
Tolpassa käytiin myös kertaalleen.
PaiHalla oli myös muutama tilanne. Paras niistä tietysti 70 minuutilla tullut pilkku. Tilanteessa ei epäselvyyttä, puolustuksesta Monna Kuusinen joutui rikkomaan ja estämään maalipaikan. Vierailta Meira Armanto upotti pilkulta pallon häkkiin.

Lopputulos 3-1 määritteli ihan hyvin kenttätapahtumia. Kuuma oli, vähän liiankin kuuma.