TKT Jalkapallon ilmoittautuminen kaudelle 2021

20.11.2020

Hyvä TKT:n jalkapalloharrastaja,

olemme aloittaneet kauden 2021 ilmoittautumiset, jotka jokainen pelaaja tekee joukkueensa kotisivujen kautta. Jokaiselta joukkueelta löytyy sivuiltansa välilehti ilmoittautuminen kaudelle 2021, josta löytyy joukkueen oma ilmoittautumislomake.

Samalla aloitamme laskuttamisen. Jaosto lähettää teille laskut koskien kauden 2021 SEURAMAKSUA (seuramaksu on entinen jaostomaksu, maksun nimi on vain vaihtunut).
Seuramaksun suuruuden ja sisällön voit tarkistaa kotisivuiltamme: https://www.tampereenkisatoverit.fi/lajit/jalkapallo/pelaamaan/

Seuramaksut laskutetaan koko vuoden harrastavilta tuttuun tapaan kahdessa erässä. Ensimmäinen hieman suurempi erä marras-joulukuussa 2020 ja toinen pienempi erä maalis-huhtikuussa 2021.

Valitettavasti laskutustavasta johtuen harrastajille tulee tietyissä ikäryhmissä varsin suuri maksuerä maksettavaksi juuri ennen joulua. TÄSTÄ SYYSTÄ HARRASTAJALLA ON MAHDOLLISTA OSITTAA ENSIMMÄINEN MAKSUERÄ JOULU- JA TAMMIKUULLE. Se tapahtuu näin:

1. Ota talteen sähköpostiin saamasi lasku.
2. Maksa laskun eräpäivään mennessä puolet laskun summasta.
3. Maksa tammikuun loppuun mennessä toinen puolikas laskun summasta, KÄYTTÄEN SAMAA VIITENUMEROA!

Yllä olevan osituksen voit tehdä ilman eri ilmoitusta. Muista maksupoikkeamista on sovittava erikseen, mutta mikäli sopimisen tarvetta on, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen jalkapallo@tampereenkisatoverit.fi.

Huom! Tällä tietoa Ahvenisjärven kuplahalli on käytössä talvella. Mikäli halli ei nouse, tarkistamme seuramaksun suuruutta kesken kauden