Tue TKT:n jalkapallotoimintaa helpolla tavalla

1.3.2014

Nyt on mahdollista tukea TKT:n jalkapallotoimintaa nykyaikaisella ja helpolla tavalla. Riittää vain kun keskität verkko-ostoksesi yhteen paikkaan, sillä Tampereen Kisatoverit ry jalkapallojaosto on liittynyt Bonari.fi -palveluun.

Lyhyt tiivistys palvelusta: "Bonari on palvelu, joka maksaa käyttäjilleen ostohyvitystä näiden tekemistä verkko-ostoksista. Hyvitys maksetaan rahana käyttäjän Bonari-tilille, ja kun miniminostoraja on tullut täyteen, käyttäjä voi siirtää rahat omalle pankkitililleen. Verkko-ostoksesta maksettavan hyvityksen määrä on joko kiinteä euromäärä tai tietty prosenttiosuus ostoksen summasta.Bonarin sponsorointipalvelun idea on sama, mutta verkko-ostoksista saadut bonukset annetaan valitun urheiluseuran hyväksi."

Palvelun kautta on mahdollista ostaa monen tunnetun yrityksen tuotteita ja sieltä löytyvät mm. seuraavat yritykset: Sokos, Prisma, Hotels.com, Ebookers.fi, CDON ja paljon muita tunnettuja yrityksiä. Tärkeintä on muistaa tehdä ostokset seuran oman linkin kautta, jotta ostokset kirjautuvat seuran nimiin. Kirjaudu sivun oikean laidan Bonari.fi -palvelun linkin kautta palveluun.

Suora linkki: http://www.bonari.fi/sporttitili/tampereen-kisatoverit-ry-jalkapallojaosto/