Seuran futsaljoukkueet kaudella 2014 - 2015

24.9.2014

Tulevalla talvikaudella seuraamme futsalkentillä edustavat virallisesti kuusi (6) joukkuetta sekä harrastesarjoissa pelaavat epäviralliset seuran joukkueet, joissa on mukana seuran nykyisiä ja entisiä pelaajia.

Seuran futsaljoukkueiden helmenä on Naisten joukkue, joka pelaa Palloliiton alaista Naisten Futsal-Ykköstä, joka on uusi kilpailu Naisten Futsal-Liigan alapuolella. Naisten joukkue on pelannut aikaisemmin menestyksekkäästi Tampereen piirin omia kilpailuja, joten askel valtakunnalliselle tasolle on ollut luonnollinen valinta.

Muita seuran futsalia pelaavia joukkueita ovat alkavalla talvella tulevien ikäluokkien mukaan C15-, D13-, D12-, E11- ja F9-pojat, jotka kaikki pelaavat ikäluokkiensa Piirinsarjoissa. Leikkimaailma-ikäisissä eli E11-pojissa ja nuoremmissa on mahdollisuus valita Liigan ja Ykkösen väliltä oma sarjataso ja E11- sekä F9-pojat pelaavat Ykköstä.

Edellä mainittujen joukkuiden lisäksi miesten harrastesarjoissa pelaavat todennäköisesti edelliskauden malliin Kotarit ja Kotarit Juniors, jotka koostuvat seuran nykyisistä ja entisistä pelaajista. Näiden joukkueiden tavoite on enemmän yhteisessä hauskanpidossa mukavan asian tiimoilla, kuten jokaisen palloilulajin tulisi pohjimmiltaan olla.

Naisten joukkueen otteluohjelman näit tästä linkistä