ISOJA UUTISIA - Seuran testaustoiminta käynnistyy ensi keväänä omilla testauslaitteilla

14.11.2013 klo 10:00

   Meillä on ilo ja kunnia todeta, että seuramme jalkapallon pelaajien systemaattinen testaaminen alkaa ensi keväänä. Hienointa tässä kaikessa on se, että testit vedetään seuran omalla jalkapallonurmikentällä ja sen lähiympäristössä. Vielä hienompaa asiasta tekee se, että kaikki testit tapahtuvat seuran omilla testauslaitteilla.

 

 Tätä projektia on suunniteltu jo vuoden päivät. Rohkeimmissa arvioissa ja toiveissa oli testaustoiminnan aloittaminen tänä keväänä, mutta vihdoin ja viimein suunnitelmat toteutuvat ensi keväänä. Jatkossa meillä on faktapohjaista tietoa pelaajien fyysisestä kehittymisestä.

 

 Nyt hankittava testauspaketti kattaa sähköiseen ajanottoon soveltuvat nopeudentestauslaitteet (= kennot) sekä kontaktimaton, jolla voidaan testata ponnistusvoimaa. Lisäksi samaan pakettiin tulee näyttötaulu, jonka kautta suorituksen tekijä näkee tuloksensa välittömästi. Laitteet toimittaa ALGE-TIMING Finland.

 

 "Tämä on iso kehitysaskel seuralle. Olosuhteet Ensilässä olivat jo muutenkin hyvässä kunnossa ja nyt olemme voineet keskittyä niiden kehittämiseen tällä tavalla. Jatkossa voimme tarjota Ensilässä entistä kokonaisvaltaisempaa toimintaa. Uskon, että myös muut tulevat kiinnostumaan tästä mahdollisuudesta kuin oma väkemme. Harvalla seuralla Suomessa on tälläistä paikkaa ja mahdollisuutta tarjota", kommentoi Roope Nutikka asiaa tuoreeltaan.

 

Lisätiedot testaamisesta ja uusista laitteista:

Roope Nutikka - roope.nutikka@gmail.com / 040 504 7508