Torstai toivoa täynnä

31.8.2015

Jalkapallo on parasta paikan päällä. Tämän tietää myös Laitinen ja Wallenius.
Jalkapallo on parasta paikan päällä. Tämän tietää myös Laitinen ja Wallenius.

Torstaina 3.9. TKT:n miesten joukkueilla on edessään kauden 2015 tärkeimmät ottelut. Ilkeään tappiokierteeseen ajautunut TKT:n edustusjoukkue kohtaa Hervannan keskuskentällä PJK:n klo 18.30 alkavassa Kolmosen ottelussa.

Kyseessä on kuuden pisteen ottelu, sillä voitolla TKT ottaa ison askeleen kohti sarjapaikan varmistumista. Tappio puolestaan merkitsee sitä, että pisteitä on vielä raavittava kauden lopuista tiukoista peleistä, jotta sarjasopimus uusiutuu.

TKT on hävinnyt viimeiset 4 otteluaan, mutta tappiot ovat olleet poikkeuksetta niukkoja ja kamppailut tasaisia. Usko omaan tekemiseen joukkueella on säilynyt vahvana ja toivottavasti torstaina kauden viimeisessä keskuskentän kotiottelussaan Siniharmaat onnistuvat palaamaan voittojen tielle.

Samalla kellonlyömällä noin 300 metrin päässä Ahvenisjärvellä TKT:n kakkosjoukkue KooTee kohtaa Kutosen kamppailussa niin ikää TaPa:n reservijoukkueen. Sarjajohtaja KooTee varmistaa tasapelilläkin pahinta haastajaansa vastaan sarjavoiton ja nousun takaisin Vitoseen ensi kaudeksi. Mikään kuolemanottelu ei KooTeelle kyseessä ole, sillä pelejä on jäljellä vielä 3 ja sarjanousu on 3 pisteen päässä.

Tule siis ihmeessä torstaina Hervantaan ja kannustamaan TKT voittoon! Nyt on tosi kyseessä!