Kerro kokemuksesi TKT:n jumpista #Seurasydän -kampanjaa varten

13.9.2021

Tänä syksynä me TKT voimistelujaostossa osallistumme #Seurasydän -kampanjaan, jonka tavoitteena on kutsua sekä vanhoja että uusia toimijoita taas mukaan seuratoimintaan. Tämän vuoksi etsimme tarinoita ja kokemuksia teiltä, meidän jumpilla käyviltä harrastajilta. Miten Sinä olet päätynyt juuri TKT:n jumpalle? Oletko uusi harrastaja vai käynyt tunneilla jo kymmeniä vuosia? Miksi olet palannut meidän jumpille vuodesta toiseen tai tauon jälkeen? Mikä on paras, hauskin tai mieleenpainuvin muistosi TKT:n jumpilta? Mikä näillä jumpilla on parasta?

Voit lähettää oman tarinasi anonyyminä tai halutessasi kertoa sen omalla nimelläsi ja/tai kuvallasi. Toivomme mukaan kaikenlaisia muistoja ja kokemuksia, muutaman lauseen ajatuksista pidempiin tarinoihin. Harrastajien tarinoita julkaistaan seuramme nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa.

Lähetä oma tarinasi osoitteeseen maenpaa.heli@outlook.com. Kerro lisäksi, millä nimellä tai nimimerkillä haluat sen julkaista. Kerro myös, mikäli olisit halukas esiintymään kampanjassa kuvan tai videon kera, niin voimme sopia tarkemmista tiedoista siihen liittyen.

Kiitos jo etukäteen kaikista tarinoista!