Seuravaatteet

Seuravaatteet ovat tilattavissa Stadiumin seurat -verkkokaupasta. Mallistoja on luokiteltu lajikohtaisesti: jalkapallo, lentopallo ja kädenvääntö. Kaikki tuotteet ovat niin harrastajien, vanhempien, toimihenkilöiden ja seuran kannattajien tilattavissa. Oma lajijaosto/joukkue ohjeistaa harrastajakohtaiset hankinnat vielä erikseen. Näillä tuotteilla 14 päivän toimitusaika.

Ohessa suorat linkit mallistoihin:

Jalkapallon seuravaatekauppa

Lentopallon seuravaatekauppa

Kädenväännön seuravaatekauppa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lisäksi Stadiumin mallistossa on saatavilla tuotteita, joita pystyy tilaamaan seuran kautta oheisilla lomakkeilla. Nämä tuotteet ovat myös TKT:n toimiston kautta kaikkien tilattavissa, mutta toimitusaika on hiukan pidempi, koska tuotteiden varastosaatavuus poikkeaa seurat -verkkokaupan tuotteista. 

Seuran kautta tilatessa täytä haluamistasi tuotteista tilauslomake, nämä tuotteet toimitetaan seuran toimistolle Teiskontie 14 ja laitamme viestiä, kun ne ovat sieltä noudettavissa, joten täytäthän myös yhetystietosi kokonaisuudessaan. Tilanteesta riippuen voidaan sopia myös muista toimitustavoista

TKT-Nääsväännön teamsales seuravaatteiden tilaus

TKT-Nääsvääntö kisapaita 53,99€ (naisten ja miesten mallit)
TKT-Nääsvääntö toppatakki 86,99€ (naisten ja miesten mallit)
TKT-Nääsvääntö vetoketjullinen huppari 62,99€ (naisten ja miesten mallit)

Tilauslomake TKT-Nääsväännön teamsales tuotteille

Täytä lomake huolellisesti, kisapaidat toimitetaan aina tuleviin kisoihin, jos ei erikseen muuta sovita. Lomakkeen täyttö ja lähettäminen on ostopäätös. Tuotteet laskutetaan tilausten mukaan.

Tuotteet