Kutsu Tampereen Kisatoverit ry:n kevätvuosikokoukseen 2023

21.2.2023

Tämä kokouskutsu lähetetään sähköpostilla kaikille Tampereen Kisatoverit ry:n jäsenrekisterin jäsenille ja julkaistaan seuran verkkosivuilla. Kokouksesta julkaistaan ilmoitus myös paikalliseen sanomalehteen. Vuosikokouksessa on puhe- ja äänioikeus kaikilla kausimaksun tai vuosijäsenmaksun maksaneilla jäsenillä sekä niillä jäsenillä, joille on myönnetty vapaajäsenyys tai kunniajäsenyys.

Seuran vuosijäsenlaskut on lähetetty sähköpostilla jäsenrekisterin perusteella vuosijäsenille, joilla sähköpostiosoite on toiminnassa.

Vuoden 2023 jäsenmaksu on 30 € aikuisille ja alle 18-vuotiaille 10 €. Harrastajille jäsenmaksu sisältyy jaoston laskuttamaan kausimaksuun.

Jos jäsenlasku ei tavoittanut juuri sinua, niin kannattaa tarkistaa ensin oman sähköpostin roskapostikansio. Jos laskua ei ole tullut lainkaan voit päivittää tietosi lähettämällä meille uuden jäsenhakemuksen täyttämällä jäseneksi liittymislomakkeen seuran verkkosivuilla: www.tampereenkisatoverit.fi/seura/liity-jaseneksi/

Voit myös halutessa maksaa jäsenmaksun tilisiirrolla seuraavilla tiedoilla:

Saaja: Tampereen Kisatoverit

Pankkitilit: FI3311463007209528

Viesti: Jäsenmaksu 2023

Tänä vuonna kevätvuosikokous järjestetään TUL:n tiloissa Puistotornin 5. kerroksen kokoustila Miinassa, Hämeenpuisto 28. Aloitamme kokouskahvien tarjoilun klo 17.30 ja itse kokous aloitetaan klo 18.00. Kokouksen esityslista on tämän kutsun mukana.

Sääntömääräisessä kevätvuosikokouksessa käsitellään vuoden 2022 toiminta. Seuran jäsenillä on mahdollisuus tuoda asioita käsiteltäväksi vuosikokouksiin. Vuosi- tai käsiteltäväksi tarkoitettu esitys on jätettävä kirjallisena hallitukselle viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta, eli maanantaihin 6.3.2023 mennessä. Jos esitys koskee asiaa, josta lain mukaan on mainittava kokouskutsussa, esitys on jätettävä hallitukselle niin hyvissä ajoin, että hallitus ehtii sisällyttää asian kokouskutsuun. Vuosikokoukselle tehdyistä esityksistä on seuran hallitukselle annettava kirjallinen lausunto.

Kokouksen yhteydessä seura palkitsee myös vuoden 2022 aikana ansioituneita seuran jäseniä. Palkitsemme vuosittain vuoden kisatoverilaisen, vuoden valmentajan, vuoden toimitsijan, vuoden nuoren kisatoverilaisen. Lisäksi harkinnanvaraisesti palkitaan vuoden urheiluteko/-tapahtuma, elämäntyöpalkintoja, sekä Esa Auvisen innovaatiopalkinto jaostolle, joukkueelle tai henkilölle, joka omalla uudella, innovatiivisella toiminnallaan tai ideallaan kehittänyt Tampereen Kisatoverien toimintaa. Jokainen seuran jäsen voi ehdottaa seuran hallitukselle palkittavia henkilöitä, jaostoja, joukkueita tai muita ryhmiä palkittavaksi edellä mainituilla palkinnoilla. Voit vielä jättää oman ehdotuksesi seuran hallitukselle 28.2.2023 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@tampereenkisatoverit.fi.

Tervetuloa mukaan päätöksen tekoon, tutustumaan seuran toimintaan ja ennen kaikkea tapaamaan seuraväkeä!

 

TKT Hallitus


Esityslista                              Tampereen Kisatoverit ry kevätvuosikokous 2023


Aika:   Maanantai 13.3.2023 klo 18.00, kahvit klo 17.30.

Paikka: Puistotorni 5. krs. kokoustila Miina, Hämeenpuisto 28

Kutsuttu: Tampereen Kisatoverit ry:n jäsenet


1.     Kokouksen avaus

2.     Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

3.     Työjärjestyksen hyväksyminen

4.     Valitaan kokousvirkailijat

5.     Vahvistetaan vuoden 2022 toimintakertomus

6.     Vahvistetaan vuoden 2022 tilinpäätös

7.     Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle

8.     Päätetään seuran kokouksien koollekutsumistapa

9.     Ilmoitusasiat

10.   Muut esille tulevat asiat

        Talousohjesääntö

11.  Kokouksen päättäminen